Burak Eren Tokalak Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 ASUS TUF K5 klavyem var, temizlik yaparken arada çok toz gördüm. Klavyenin tuşlarını çıkarsam sorun olur mu? Klavye bozulur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
ASUS TUF K5 klavyem var, temizlik yaparken arada çok toz gördüm. Klavyenin tuşlarını çıkarsam sorun olur mu? Klavye bozulur mu?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Mart 2024 #2 Burak Eren Tokalak dedi: ASUS TUF K5 klavyem var, temizlik yaparken arada çok toz gördüm. Klavyenin tuşlarını çıkarsam sorun olur mu? Klavye bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama dikkatli çıkarın.
Burak Eren Tokalak dedi: ASUS TUF K5 klavyem var, temizlik yaparken arada çok toz gördüm. Klavyenin tuşlarını çıkarsam sorun olur mu? Klavye bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama dikkatli çıkarın.
Burak Eren Tokalak Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 pawEn dedi: Hayır ama dikkatli çıkarın. Genişletmek için tıkla... Dikkatliden kastınız nedir? Yani nasıl çıkartmalıyım, 1 lira ile falan olur mu?
pawEn dedi: Hayır ama dikkatli çıkarın. Genişletmek için tıkla... Dikkatliden kastınız nedir? Yani nasıl çıkartmalıyım, 1 lira ile falan olur mu?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Mart 2024 #4 Burak Eren Tokalak dedi: Dikkatliden kastınız nedir? Yani nasıl çıkartmalıyım, 1 lira ile falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Keycap puller falan varsa daha iyi olur. Amazon.com.tr
Burak Eren Tokalak dedi: Dikkatliden kastınız nedir? Yani nasıl çıkartmalıyım, 1 lira ile falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Keycap puller falan varsa daha iyi olur. Amazon.com.tr