kasar36
Centipat
Daha fazla
Kesinlikle normal değil. Asla değil ya tanıdık bir bilgisayarcıya götürüp baktırın ya da kendiniz fanlarını temizleyip macunu yenileyip bakın.
Görünüşe göre bilgisayarınıza korsan uygulamalar indirmişsiniz. Görev yöneticisinde bu uygulamalar arka planı yorarak bilgisayarınızın üzerinde işlemler yapabilir.
Yeni bilgesiyar 3 ay oldu.
Tek internetten Cheat Engine indirdim bir de HWMonitor ama sorun olacağını düşünmüyorum.
Arkaplanda bu uygulamalar çalışmaya devam ediyor mu? Görev yöneticisinden kontrol edin. Ayrıca başlangıç uygulamalarında başlangıç etkileri yüksek mi veya başlangıç özellikleri devrede mi?Yeni bilgesiyar 3 ay oldu.
Tek internetten Cheat Engine indirdim bir de HWMonitor ama sorun olacağını düşünmüyorum.
Overclock özelliği varsa işlemcinin overclock yapıyor muhtemelen ASUS'un kendi uygulamasında Turbo yerine performansa alıp deneyin.
Arka planda bu uygulamalar çalışmaya devam ediyor mu? Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Ayrıca başlangıç uygulamalarında başlangıç etkileri yüksek mi veya başlangıç özellikleri devrede mi?
Eğer bilgisayarı ilk aldığınızda bu sorunlar ortada yoksa eğer, indirdiğiniz uygulamalar bu değerleri tetikliyor. Veya CPUID-Z indirin onunla bir kontrol yapın. Bu uygulama doğru tespit yapamıyor olabilir.Zaten performansta çalışıyor
Hepsini kapattım ama durum yine aynı
Eğer bilgisayarı ilk aldığınızda bu sorunlar ortada yoksa eğer, indirdiğiniz uygulamalar bu değerleri tetikliyor. Veya CPUID-Z indirin onunla bir kontrol yapın. Bu uygulama doğru tespit yapamıyor olabilir.
Hocam uygulamada sıkıntı varmış teşekkürler ama bu sefer de işlemci çok sıcak olmaya başladı 5 dakikalık stres test yaptığımda anakart ve CPU 96 dereceye kadar ulaştı bu normal midir artık yoruldum bu AMD'den.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.