flainn Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Selamlar. TUF M3 ya da TUF M5 alacağım ama arada kaldım. M5 alırsam yanında mouse pad hediyeymiş. Hangisini önerirsiniz? Arada kaldım ve şunu da belirteyim Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2021
Selamlar. TUF M3 ya da TUF M5 alacağım ama arada kaldım. M5 alırsam yanında mouse pad hediyeymiş. Hangisini önerirsiniz? Arada kaldım ve şunu da belirteyim Valorant, CS:GO gibi FPS oyunları oynuyorum.
Tugrul Efe Papatya Femtopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1 29 Ocak 2021 #2 Kardeşim güzel bir seçim olur tuf m5 kolsuzu kolllu yapar öyle bir mouse
flainn Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 Tugrul Efe Papatya dedi: Kardeşim güzel bir seçim olur TUF M5 kolsuzu kolllu yapar öyle bir mouse Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, barışsak mı özlendin.
Tugrul Efe Papatya dedi: Kardeşim güzel bir seçim olur TUF M5 kolsuzu kolllu yapar öyle bir mouse Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, barışsak mı özlendin.