U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Elimde bulunan monitör 165 Hz ve DP ile yeni aldığım sisteme... HDMI ile açılıyor PC fakat ben DP ile kullanacağım. Nasıl yapabilirim?
Elimde bulunan monitör 165 Hz ve DP ile yeni aldığım sisteme... HDMI ile açılıyor PC fakat ben DP ile kullanacağım. Nasıl yapabilirim?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Bahsettiğin monitör açılış sahnesi. Input select menüsünden DP seçili olduğunu göreceksin.
U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 MisafirTerliği34 dedi: Bahsettiğin monitör açılış sahnesi. Input select menüsünden DP seçili olduğunu göreceksin. Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum onu dediğiniz seçenek kısmı çıkıyor karşıma dp ye getiriyorum fakat onay veremiyorum hangi tuşla onsy verebilirim MisafirTerliği34 dedi: Bahsettiğin monitör açılış sahnesi. Input select menüsünden DP seçili olduğunu göreceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam dp kısmına getirdim şimdi fakat no sinyal hatası alıyorum neden olabilir? Dp port no signal hatası alıyorum sebebi ne olabilir? Son düzenleme: 30 Mart 2023
MisafirTerliği34 dedi: Bahsettiğin monitör açılış sahnesi. Input select menüsünden DP seçili olduğunu göreceksin. Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum onu dediğiniz seçenek kısmı çıkıyor karşıma dp ye getiriyorum fakat onay veremiyorum hangi tuşla onsy verebilirim MisafirTerliği34 dedi: Bahsettiğin monitör açılış sahnesi. Input select menüsünden DP seçili olduğunu göreceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam dp kısmına getirdim şimdi fakat no sinyal hatası alıyorum neden olabilir? Dp port no signal hatası alıyorum sebebi ne olabilir?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 Unys dedi: Seçemiyorum onu dediğiniz seçenek kısmı çıkıyor karşıma dp ye getiriyorum fakat onay veremiyorum hangi tuşla onsy verebilirim Tamam dp kısmına getirdim şimdi fakat no sinyal hatası alıyorum neden olabilir? Dp port no signal hatası alıyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... DP kablo olduğuna eminsin değil mi?
Unys dedi: Seçemiyorum onu dediğiniz seçenek kısmı çıkıyor karşıma dp ye getiriyorum fakat onay veremiyorum hangi tuşla onsy verebilirim Tamam dp kısmına getirdim şimdi fakat no sinyal hatası alıyorum neden olabilir? Dp port no signal hatası alıyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... DP kablo olduğuna eminsin değil mi?
U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 MisafirTerliği34 dedi: DP kablo olduğuna eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet taktım dp yi sadeve no signal diyor
MisafirTerliği34 dedi: DP kablo olduğuna eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet taktım dp yi sadeve no signal diyor
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 DP seçili olduğunda ekranın kararması tuhaf. Hangi portu seçtiğinde ekran düzeliyor? 165Hz otomatik tanınmazsa eklediğim görselden ayarlayabilirsin.
DP seçili olduğunda ekranın kararması tuhaf. Hangi portu seçtiğinde ekran düzeliyor? 165Hz otomatik tanınmazsa eklediğim görselden ayarlayabilirsin.
U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #7 MisafirTerliği34 dedi: DP seçili olduğunda ekranın kararması tuhaf. Hangi portu seçtiğinde ekran düzeliyor? 165Hz otomatik tanınmazsa eklediğim görselden ayarlayabilirsin. Eki Görüntüle 1720687 Genişletmek için tıkla... Bende hiç ekran gelmiyor ayrıca ram çıkar tak yaptım şimdi kasa çalışıp gidiyor var mı bilginiz
MisafirTerliği34 dedi: DP seçili olduğunda ekranın kararması tuhaf. Hangi portu seçtiğinde ekran düzeliyor? 165Hz otomatik tanınmazsa eklediğim görselden ayarlayabilirsin. Eki Görüntüle 1720687 Genişletmek için tıkla... Bende hiç ekran gelmiyor ayrıca ram çıkar tak yaptım şimdi kasa çalışıp gidiyor var mı bilginiz
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #8 Unys dedi: Bende hiç ekran gelmiyor ayrıca ram çıkar tak yaptım şimdi kasa çalışıp gidiyor var mı bilginiz Genişletmek için tıkla... RAM'in slotuna tam oturduğuna emin ol. Yeni aldığın sistemde windows yüklü mü?
Unys dedi: Bende hiç ekran gelmiyor ayrıca ram çıkar tak yaptım şimdi kasa çalışıp gidiyor var mı bilginiz Genişletmek için tıkla... RAM'in slotuna tam oturduğuna emin ol. Yeni aldığın sistemde windows yüklü mü?
U Unys Attopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #9 MisafirTerliği34 dedi: RAM'in slotuna tam oturduğuna emin ol. Yeni aldığın sistemde windows yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Değil benim yüklemem gerekiyor no signal yazıyor kapanıyor sadece
MisafirTerliği34 dedi: RAM'in slotuna tam oturduğuna emin ol. Yeni aldığın sistemde windows yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Değil benim yüklemem gerekiyor no signal yazıyor kapanıyor sadece
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #10 Unys dedi: Değil benim yüklemem gerekiyor no signal yazıyor kapanıyor sadece Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri tam olarak nedir? Özellikle anakart modeli ile işlemci?
Unys dedi: Değil benim yüklemem gerekiyor no signal yazıyor kapanıyor sadece Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri tam olarak nedir? Özellikle anakart modeli ile işlemci?