Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb.
Kasa en fazla 40cm destekliyor, yani sığacaktır.Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb.
Kasaya sığar ama yan tarafa takılan 2 fanı engelleyebilir şu videoda 9:49 sarıp bak 297mm videodaki kart.Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb.
Ciddi misiniz? İnanılmaz pahalı. Sakın almayın.Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır?
![]()
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Siz ne yaptınız ya?Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır?
![]()
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Onlar dahil olsa bile zorlanabilir ama denemedim.Ama monitör mouse mousepad klavye falan de var. Ayrıca nasıl toplanır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.