rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb.
Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Kasım 2020 #2 rohatbaba123 dedi: Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb. Genişletmek için tıkla... Kasa en fazla 40cm destekliyor, yani sığacaktır.
rohatbaba123 dedi: Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb. Genişletmek için tıkla... Kasa en fazla 40cm destekliyor, yani sığacaktır.
MERT-58 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 334 Daha fazla Sistem Özellikleri r5 5600 Asrock b550M phantom 4 2x8 3200 MHz fury rgb ram Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 rohatbaba123 dedi: Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığar ama yan tarafa takılan 2 fanı engelleyebilir şu videoda 9:49 sarıp bak 297mm videodaki kart.
rohatbaba123 dedi: Arkadaşlar ekran kartının 3 fanı olduğu için büyük olabilir diye soruyorum. Bu kasaya sığar mı ayrıca kasanın performansı nasıldır? Hava akışı vb. Genişletmek için tıkla... Kasaya sığar ama yan tarafa takılan 2 fanı engelleyebilir şu videoda 9:49 sarıp bak 297mm videodaki kart.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 Biraz emek isteyen bir kasa ama genişlik ve derinlik açısından çok hoş. 3 fanlı ekran kartları için bolca alan var. Ayrıca: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biraz emek isteyen bir kasa ama genişlik ve derinlik açısından çok hoş. 3 fanlı ekran kartları için bolca alan var. Ayrıca: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #5 Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #6 rohatbaba123 dedi: Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? İnanılmaz pahalı. Sakın almayın.
rohatbaba123 dedi: Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? İnanılmaz pahalı. Sakın almayın.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 rohatbaba123 dedi: Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız ya? O bütçeyle RTX 3070’li sistem toplanıyor siz RX 5600 koymuşsunuz.
rohatbaba123 dedi: Hocam sistem bu bir bakabilir misiniz? Ayrıca XPG ınvader soğutma için yanında gelen 2 fan yeterli olacak mıdır? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız ya? O bütçeyle RTX 3070’li sistem toplanıyor siz RX 5600 koymuşsunuz.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #8 Ama monitör mouse mousepad klavye falan de var. Ayrıca nasıl toplanır?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #9 rohatbaba123 dedi: Ama monitör mouse mousepad klavye falan de var. Ayrıca nasıl toplanır? Genişletmek için tıkla... Onlar dahil olsa bile zorlanabilir ama denemedim.
rohatbaba123 dedi: Ama monitör mouse mousepad klavye falan de var. Ayrıca nasıl toplanır? Genişletmek için tıkla... Onlar dahil olsa bile zorlanabilir ama denemedim.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #10 Sistem linki vb. atabilir misiniz? rtx 3070 7300 tl yanlız.