ASUS TUF RTX 3060 OC Edition 9219 TL

2 yıl Amazon Almanya garantili, kargo ve vergi dahil fiyat.

Konuyu yanlış kategoride açmışım. Moderatörler konuyu Yurt Dışı Fırsatları kategorisine taşıyabilirse sevinirim.

Son düzenleme:
Vergi ve kargo dahil ise fiyat gayet iyi. Bu kart için konuşmak gerekirse Türkiye'de son bir kaç ay içerisinde en ucuz 10300 lira'yı gördü.

2 yıl garanti sadece Türkiye de var. Global garanti suresi bir yıldır. Amazon destek ile iletişime geçip teyit edebilirsiniz.

Tahmini teslimat 1 ay sonra alacak arkadaşlar dikkat etsin acil ise.

2 yıl garanti sadece Türkiye de var. Global garanti suresi bir yıldır. Amazon destek ile iletişime geçip teyit edebilirsiniz.

Amazon Avrupa siteleri 2 yıl Amazon garantisi sunar. Global garanti değildir zaten, sadece Avrupa ülkeleri (TR de dahil) arasındaki ticari antlaşmaların neticesi olarak bu servis verilir. Amazon destekle iletişime geçmeme de gerek yok halihazırda alalı 1 yıldan fazla olan kart için destek talebi başlatabiliyorum (Ricevi assistenza denen butondan)

O butona tıklayınca açılan sayfada yazanlar:

"Altta Copertura gratuita per 2 anni" kısmında 2 yıl ücretsiz ürün desteği diyor.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dostum bilgi için. O zaman mesela Almanya'dan aldıgımız üründe sıkıntı çıkarsa Almanya'ya gönderip servis alabiliyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…