Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #31 Aezakmi4 dedi: ASUS TUF modelini önermiyorsunuz yani? Genişletmek için tıkla... Hayır Onu'da öneriyorum fakat MSI Gaming X daha çok yakışır kasanıza bence.
Aezakmi4 dedi: ASUS TUF modelini önermiyorsunuz yani? Genişletmek için tıkla... Hayır Onu'da öneriyorum fakat MSI Gaming X daha çok yakışır kasanıza bence.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 14 Ekim 2021 #32 SCN dedi: Ben geçen ay aynı modeli Amazon.tr'den 7300TLye satın aldım. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım bunu alacağım. MSİ bulamadım. Sizce nasıl önerir misiniz?
SCN dedi: Ben geçen ay aynı modeli Amazon.tr'den 7300TLye satın aldım. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım bunu alacağım. MSİ bulamadım. Sizce nasıl önerir misiniz?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 14 Ekim 2021 #33 Aezakmi4 dedi: Hocam sanırım bunu alacağım. MSİ bulamadım. Sizce nasıl önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. Fanları %100 de bile ilginç bir şekilde sessiz çalışıyor.
Aezakmi4 dedi: Hocam sanırım bunu alacağım. MSİ bulamadım. Sizce nasıl önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. Fanları %100 de bile ilginç bir şekilde sessiz çalışıyor.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 14 Ekim 2021 #34 SCN dedi: Ben çok memnunum. Fanları %100 de bile ilginç bir şekilde sessiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Nasıl gözüküyor?
SCN dedi: Ben çok memnunum. Fanları %100 de bile ilginç bir şekilde sessiz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Nasıl gözüküyor?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 14 Ekim 2021 #35 Aezakmi4 dedi: Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Nasıl gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Yorumlarda arkadaş atmış zaten fotoğrafını.
Aezakmi4 dedi: Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Nasıl gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Yorumlarda arkadaş atmış zaten fotoğrafını.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 17 Ekim 2021 #36 SCN dedi: Yorumlarda arkadaş atmış zaten fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Dragonerian dedi: Hayır Onu'da öneriyorum fakat MSI Gaming X daha çok yakışır kasanıza bence. Genişletmek için tıkla... Hocam amerika ürünü açsam mı bilemedim. Aldım 8,5k ya.
SCN dedi: Yorumlarda arkadaş atmış zaten fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Dragonerian dedi: Hayır Onu'da öneriyorum fakat MSI Gaming X daha çok yakışır kasanıza bence. Genişletmek için tıkla... Hocam amerika ürünü açsam mı bilemedim. Aldım 8,5k ya.
Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #37 Aezakmi4 dedi: Hocam Amerika ürünü açsam mı bilemedim. Aldım 8, 5K ya. Eki Görüntüle 1191677 Genişletmek için tıkla... Şu an için kötü bir fiyat değil kaliteli bir kart açın bence eminim kasanızda 10 numara duracaktır hayırlı olsun.
Aezakmi4 dedi: Hocam Amerika ürünü açsam mı bilemedim. Aldım 8, 5K ya. Eki Görüntüle 1191677 Genişletmek için tıkla... Şu an için kötü bir fiyat değil kaliteli bir kart açın bence eminim kasanızda 10 numara duracaktır hayırlı olsun.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 18 Ekim 2021 #38 Dragonerian dedi: Şu an için kötü bir fiyat değil kaliteli bir kart açın bence eminim kasanızda 10 numara duracaktır hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla...
Dragonerian dedi: Şu an için kötü bir fiyat değil kaliteli bir kart açın bence eminim kasanızda 10 numara duracaktır hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla...
Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #39 Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 1192050Eki Görüntüle 1192051 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun cidden güzel bir sistem olmuş.
Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 1192050Eki Görüntüle 1192051 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun cidden güzel bir sistem olmuş.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 18 Ekim 2021 #40 Dragonerian dedi: Hayırlı olsun cidden güzel bir sistem olmuş. Genişletmek için tıkla... Yalnız kablo çok kötü duruyor. Kabloyu acaba üstten mi geçirsem yazıyı kapatmış.
Dragonerian dedi: Hayırlı olsun cidden güzel bir sistem olmuş. Genişletmek için tıkla... Yalnız kablo çok kötü duruyor. Kabloyu acaba üstten mi geçirsem yazıyı kapatmış.