Dragonerian Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #41 Aezakmi4 dedi: Yalnız kablo çok kötü duruyor. Kabloyu acaba üstten mi geçirsem yazıyı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyorsa bir deneyin.
Aezakmi4 dedi: Yalnız kablo çok kötü duruyor. Kabloyu acaba üstten mi geçirsem yazıyı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyorsa bir deneyin.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 18 Ekim 2021 #42 Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle oldu hocam Aezakmi4 dedi: Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Böyle oldu hocam Genişletmek için tıkla... Aezakmi4 dedi: Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Böyle oldu hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sleeve aldım da acaba alttan mı geçirsem üstten taktım ama yakışmış mı bilemedim. Son düzenleme: 27 Ekim 2021
Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Dragonerian dedi: Rahatsız ediyorsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Böyle oldu hocam Aezakmi4 dedi: Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Böyle oldu hocam Genişletmek için tıkla... Aezakmi4 dedi: Ortada sap gibi duruyor. Akşam gelince deneyeyim. Böyle oldu hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sleeve aldım da acaba alttan mı geçirsem üstten taktım ama yakışmış mı bilemedim.
NvidiaMan70 Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #43 Bende 1 kaç hafta önce tuf 3060 ti aldım ama bana mı öyle geldi kart %96-%97 de 68-70 derece çalışıyor sizce bu iyi mi bilmediğim için soruyorum çünkü bu kartların 60 ı geçmediğini duymuştum kartı 0 aldım
Bende 1 kaç hafta önce tuf 3060 ti aldım ama bana mı öyle geldi kart %96-%97 de 68-70 derece çalışıyor sizce bu iyi mi bilmediğim için soruyorum çünkü bu kartların 60 ı geçmediğini duymuştum kartı 0 aldım