ASUS TUF RTX 3070 Ti OC 9800TL'ye alınır mı?

RivRivRiv

Picopat
Daha fazla  
Bu fiyata alınır mı? Yoksa Amazon'da daha iyi kampanyalar çıkar diye beklenir mi? Fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
9000 civarına düşüyordu 1 ay önce falan. Talep çok olunca arttırdılar fiyatı. Bu fiyattan sık sık stoğa giriyor. Kart kötü değil, alınır.
Fiyat biraz fazla, ama coin fiyatlarının artışını biliyorsunuz. Size kalmış bu biraz da. İmkanınız varsa fiyatlar düşsün diye 1 sene beklemek yerine bu kartı alıp kullanabilirsiniz.

@RivRivRiv aga 9000 TL iyi fiyat. Baksana bizim sitelere, sen düşün. İstersen direkt bu paranı fazlasına sistem topla. Çok iyi sistemler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Coin fiyatları böyle giderse bence hemen al. Maksimum 2000TL ucuza alırsın fiyatlar düşerse. Bu fark beklemeye değmez diye düşünürsen alabilirsin.

Kankam fiyat iyi ama kötü yani fiyat piyasaya göre iyi ama değeri değil onun yerine sistem alsan daha ucuza getirirsin ben 3060'ı üç fanlı RGB'li sistem alarak 4 k ya getirdim.

Ben sistemi parça parça topladım. Sistem:
Asus Rog Strix B550xe gaming wifi anakart
Crucial 2x8 3600 Mhz Cl16 Ram
PNY XLR8 1 tb m2 ssd
Amd r5 5600x işlemci
Corsair 5000d airflow kasa
Lian Li aio 360 mm sıvı soğutucu
Corsair rm850 850w psu
Kasa fanları da air blazer 120r
Yani tüm sistem tamam. Ekran kartı lağzım. Bu bakış açısıyla alınır mı yoksa araştırmaya beklemeye devam mı??

Sistem cillop gib maşallah bence alınabilir bir ekran kartı.
[Çekiliş] 1250VP/50TL Steam cüzdan kodu çekiliş var katılabilirsiniz

O anakart yerine daha ucuz bir şey, kasa yerine 4000D Airflow vs. alınıp işlem 5800X yapılırmış. Neyse, alınmış bir kere. Al gitsin. 3070 Ti'ın ulaşması zaten 1-2 haftayı bulur.

Bütçe sorunu yoksa 3080 Ti al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…