Kapalı kutu sıfır.
34.000 TL. / Satıldı.
İstanbul Tuzla.
34.000 TL. / Satıldı.
İstanbul Tuzla.
Son düzenleme:
Galax ile Asusu bir tutuyorsan galax tercih edebilirsiniz.Sıfırı bu para zaten. Fiyatını düşürmelisin satmak istiyorsan.
Doğru dedin. Asus TUF olsa da 2. el almak yerine daha pahalı olsa bile GALAX olanı tercih ederdim.5 derece için sıfırına 2 bin lira daha az para verip %100 güvenilir bir yerden mi alışveriş yapmamı beklersin yoksa daha pahalıya senden nerden geldiği sadece senin sözünle belli olacak bir şekilde mi? Sana yardımcı olmak amacıyla attım ama tabi her zamanki gibi burnu havada olma huyunuz ortaya çıktı.![]()
5 derece için sıfırına 2 bin lira daha az para verip %100 güvenilir bir yerden mi alışveriş yapmamı.
Hocam işte sorun bu. 1000 TL için tanımadığı birisinden almak yerine direkt siteden almak daha makul geliyor insana.Bendeki ürün sıfır 2.el değil. Zaten bende gaming genden aldım. 2 bin lira fark yok 1000tl fark koymuşum. 1000 tl için Asus tuf tercih ederdim 1000tl fazlaya asus rog bulursam onu alırım. Bu böyledir. Burnu havada olma huyumla alakası yok herşeyi açık açık yazdım.
Sizin kartınız ASUS ROG veya Suprim X değil. GALAX'tan tek farkı olursa birkaç derece daha soğuk çalışması ve kartın isminin ASUS TUF olması. ASUS ROG'ta aynı performansı veriyor, GALAX'ta aynı performansı veriyor. Tek fark görünüşleri ve olursa birkaç derece soğukluk farkı. Ürününüz değerli ona lafım yok ama mantıklı düşünen bir kişi bu fiyata sizden almaz bence.Sadece 5 derece değil muhabbet kalite ve tasarım. Asus rog strix alanlar var Suprim X alanlar var?
Ben zaten o serilerin neden tercih edildiğini söyledim TUF almak isteyen olursa benden alabilir sorun yok. Dursun.Hocam işte sorun bu. 1000 TL için tanımadığı birisinden almak yerine direkt siteden almak daha makul geliyor insana.
Sizin kartınız ASUS ROG veya Suprim X değil. GALAX'tan tek farkı olurca birkaç derece daha soğuk çalışması ve kartın isminin ASUS TUF olması. ASUS ROG'ta aynı performansı veriyor, GALAX'ta aynı performansı veriyor. Tek fark görünüşleri ve olursa birkaç derece soğukluk farkı. Ürününüz değerli ona lafım yok ama mantıklı düşünen bir kişi bu fiyata sizden almaz bence.
Konuyu satıldı olarak raporlayın.Satıldı olarak konuyu değiştirir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.