Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 26 Şubat 2021 #11 Trace Free diye bir ayar vardı default olarak %60 daydı %100 yapınca bir nebze düzeldi sorun fakat hala sinir bozucu bir şekilde var. Menüyü didik didik aradım kullanıcı kılavuzuna da baktım iyice fakat OverDrive ayarını bulamadım. BrokenHeartS dedi: Oyunun adı nedir hocam sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Far Cry New Dawn hocam
Trace Free diye bir ayar vardı default olarak %60 daydı %100 yapınca bir nebze düzeldi sorun fakat hala sinir bozucu bir şekilde var. Menüyü didik didik aradım kullanıcı kılavuzuna da baktım iyice fakat OverDrive ayarını bulamadım. BrokenHeartS dedi: Oyunun adı nedir hocam sorması ayıptır? Genişletmek için tıkla... Far Cry New Dawn hocam
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 27 Şubat 2021 #12 Jon Sino dedi: Overdrive ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Trace Free olarak geçiyormuş o zaman.
Jon Sino dedi: Overdrive ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Trace Free olarak geçiyormuş o zaman.