ASUS TUF VG247Q1A vs VG24vqe

Emirates666

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2. ekran alacağım sizce hangisini alayım VG247Q1A modelinin ghosting sorunu varmış öyle birkaç yorum okudum sizce hangi daha iyi.

VG247Q1A modelini satın aldım bugün elime ulaşmasını bekliyorum. Umarım ghosting vb sorunlarla karşılaşmam fiyatına göre ve Asus kalitesi olduğu için tercih ettim bir inceleme yazmayı düşünüyorum. Tüm VA panellerde ghosting riski fazlasıyla mevcut bunu bilerek bu ürünleri tercih edin.

2. ekranda mı oyun oynayacaksın? Bende 2 ekran kullanıyorum, 2. ekranım XG2401 VA panel ve emin ol 30Hz olsa bile rahatsız etmez.

Yok şu an VP228qg kullanıyorum yazılım yapacağım bir de VESA Mount alacağım şu an kullandığım 22inc küçük yeni alacağımın yanına koyacağım ama oyunu yeni aldığımla oynarım.

VG247Q1A modelini satın aldım bugün elime ulaşmasını bekliyorum. Umarım ghosting vb sorunlarla karşılaşmam fiyatına göre ve ASUS kalitesi olduğu için tercih ettim bir inceleme yazmayı düşünüyorum. Tüm VA panellerde ghosting riski fazlasıyla mevcut bunu bilerek bu ürünleri tercih edin.

Hayırlı olsun bende büyük ihtimal o modeli alacağım.

Birde size bir öneride bulunmak istiyorum yani bu biraz benim satın almadan önceki gözlemimdi belki bana gelen üründe de sorun çıkar bilemiyorum. BETAPLUS diye bir satıcı var genelde TUF ürünleri satıyor. Bu satıcıdan monitör alıp çok fazla ghosting yorumu gördüm bende o yüzden Gaminggen sitesinden almayı tercih ettim. Ama bu demek değilki sorun yaşamıyacağım geldiğinde göreceğim ama bilginiz olsun istedim.

Yok şu an VP228qg kullanıyorum yazılım yapacağım bir de VESA Mount alacağım şu an kullandığım 22inc küçük yeni alacağımın yanına koyacağım ama oyunu yeni aldığımla oynarım.

Hayırlı olsun bende büyük ihtimal o modeli alacağım.
O zaman şimdiden hayırlı olsun. Bende yazılımcıyım. XG2401 monitörüm dikey durabildiği için çok rahat oluyor. Dikey koymanı tavsiye ederim.

Birde size bir öneride bulunmak istiyorum yani bu biraz benim satın almadan önceki gözlemimdi belki bana gelen üründe de sorun çıkar bilemiyorum. BETAPLUS diye bir satıcı var genelde TUF ürünleri satıyor. Bu satıcıdan monitör alıp çok fazla ghosting yorumu gördüm bende o yüzden Gaminggen sitesinden almayı tercih ettim. Ama bu demek değilki sorun yaşamıyacağım geldiğinde göreceğim ama bilginiz olsun istedim.
Forumda böyle bilinçli insanlar görünce gözlerim yaşarıyor :D

O zaman şimdiden hayırlı olsun. Bende yazılımcıyım. XG2401 monitörüm dikey durabildiği için çok rahat oluyor. Dikey koymanı tavsiye ederim.

Forumda böyle bilinçli insanlar görünce gözlerim yaşarıyor :D

Sağ olun çok teşekkür ederim.

Bir de size bir öneride bulunmak istiyorum yani bu biraz benim satın almadan önceki gözlemimdi belki bana gelen üründe de sorun çıkar bilemiyorum. Betaplus diye bir satıcı var genelde TUF ürünleri satıyor. Bu satıcıdan monitör alıp çok fazla ghosting yorumu gördüm bende o yüzden gaminggen sitesinden almayı tercih ettim. Ama bu demek değilki sorun yaşamıyacağım geldiğinde göreceğim ama bilginiz olsun istedim.

Bende oradan alacaktım ama bende almam o zaman. Gaming genden alırım. Sağ olun.

SSD iyi hocam, gerek yok ekstra masrafa, bozulursa yenisini alırım çok problem değil. Başlıkta belirttim RTX 4060.

Sağ olun çok teşekkür ederim.

Bende oradan alacaktım ama bende almam o zaman. Gaming genden alırım. Sağ olun.
Kesinlikle yanlış algı oluşmasını istemem hiçbir şekilde satıcı kötülemiyorum sadece bir ihtimal olarak söyledim bilginize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı