cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #11 AlparslaN3426 dedi: Sorun yaşadınız mı ? Genişletmek için tıkla... Ghosting mevcut ama az miktarda onun dışında bir sorun yaşamadım alacaksanız IPS alın şuan fiyatları düşük çünkü.
AlparslaN3426 dedi: Sorun yaşadınız mı ? Genişletmek için tıkla... Ghosting mevcut ama az miktarda onun dışında bir sorun yaşamadım alacaksanız IPS alın şuan fiyatları düşük çünkü.
A AlparslaN3426 Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 70 19 Şubat 2023 #12 cante12 dedi: Ghosting mevcut ama az miktarda onun dışında bir sorun yaşamadım alacaksanız IPS alın şuan fiyatları düşük çünkü. Genişletmek için tıkla... Ghosting aşırı derecede mi yani oyun oynarken falan göze batıyor mu veya video izlerken
cante12 dedi: Ghosting mevcut ama az miktarda onun dışında bir sorun yaşamadım alacaksanız IPS alın şuan fiyatları düşük çünkü. Genişletmek için tıkla... Ghosting aşırı derecede mi yani oyun oynarken falan göze batıyor mu veya video izlerken
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #13 AlparslaN3426 dedi: Ghosting aşırı derecede mi yani oyun oynarken falan göze batıyor mu veya video izlerken Genişletmek için tıkla... Hocam tepki süresini en aza çekince aşağıda ki gibi. Yükseltince azalıyor fakat yine de siyah ve siyaha yakın tonlarda devam ediyor.
AlparslaN3426 dedi: Ghosting aşırı derecede mi yani oyun oynarken falan göze batıyor mu veya video izlerken Genişletmek için tıkla... Hocam tepki süresini en aza çekince aşağıda ki gibi. Yükseltince azalıyor fakat yine de siyah ve siyaha yakın tonlarda devam ediyor.
A AlparslaN3426 Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 70 19 Şubat 2023 #14 cante12 dedi: Hocam tepki süresini en aza çekince aşağıda ki gibi. Yükseltince azalıyor fakat yine de siyah ve siyaha yakın tonlarda devam ediyor. Eki Görüntüle 1674878 Genişletmek için tıkla... Tepki süresi derken biraz açma imkanınız var mı ? 1ms 2ms değerlerinden mi bahsediyorsunuz ?
cante12 dedi: Hocam tepki süresini en aza çekince aşağıda ki gibi. Yükseltince azalıyor fakat yine de siyah ve siyaha yakın tonlarda devam ediyor. Eki Görüntüle 1674878 Genişletmek için tıkla... Tepki süresi derken biraz açma imkanınız var mı ? 1ms 2ms değerlerinden mi bahsediyorsunuz ?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #15 AlparslaN3426 dedi: Tepki süresi derken biraz açma imkanınız var mı ? 1ms 2ms değerlerinden mi bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet o değerle oynayınca ghosting azalıp artıyor. Asus servis başvurusu yaptım bakalım garanti kapsamında ise belki düzeltilir sorunum.
AlparslaN3426 dedi: Tepki süresi derken biraz açma imkanınız var mı ? 1ms 2ms değerlerinden mi bahsediyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet o değerle oynayınca ghosting azalıp artıyor. Asus servis başvurusu yaptım bakalım garanti kapsamında ise belki düzeltilir sorunum.
A AlparslaN3426 Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 70 19 Şubat 2023 #16 cante12 dedi: Evet o değerle oynayınca ghosting azalıp artıyor. Asus servis başvurusu yaptım bakalım garanti kapsamında ise belki düzeltilir sorunum. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz fotoğrafta en düşük tepki süresine rağmen ben ghosting oranını rahatsız edici bulmadım açıkçası ayrıca monitörde 1ms MPRT mi var ?
cante12 dedi: Evet o değerle oynayınca ghosting azalıp artıyor. Asus servis başvurusu yaptım bakalım garanti kapsamında ise belki düzeltilir sorunum. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz fotoğrafta en düşük tepki süresine rağmen ben ghosting oranını rahatsız edici bulmadım açıkçası ayrıca monitörde 1ms MPRT mi var ?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #17 AlparslaN3426 dedi: Gönderdiğiniz fotoğrafta en düşük tepki süresine rağmen ben ghosting oranını rahatsız edici bulmadım açıkçası ayrıca monitörde 1ms MPRT mi var ? Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum aslında çok mu var az mı var açıkçası. 1ms MPRT var evet. Mesela şöyle bir görüntü de çektim.
AlparslaN3426 dedi: Gönderdiğiniz fotoğrafta en düşük tepki süresine rağmen ben ghosting oranını rahatsız edici bulmadım açıkçası ayrıca monitörde 1ms MPRT mi var ? Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum aslında çok mu var az mı var açıkçası. 1ms MPRT var evet. Mesela şöyle bir görüntü de çektim.
A AlparslaN3426 Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 70 19 Şubat 2023 #18 cante12 dedi: Yani bilmiyorum aslında çok mu var az mı var açıkçası. 1ms MPRT var evet. Mesela şöyle bir görüntü de çektim. Eki Görüntüle 1674912 Genişletmek için tıkla... MPRT açınca FreeSync devre dışı kalıyor ve ikisinden birini kullanacaksınız diyorlar
cante12 dedi: Yani bilmiyorum aslında çok mu var az mı var açıkçası. 1ms MPRT var evet. Mesela şöyle bir görüntü de çektim. Eki Görüntüle 1674912 Genişletmek için tıkla... MPRT açınca FreeSync devre dışı kalıyor ve ikisinden birini kullanacaksınız diyorlar
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #19 AlparslaN3426 dedi: MPRT açınca FreeSync devre dışı kalıyor ve ikisinden birini kullanacaksınız diyorlar Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim hocam FreeSync daha önemli ama yırtılmalara karşı falan onun için ayarı onda bıraktım. Servisten gelecek yanıta göre hareket edeceğim.
AlparslaN3426 dedi: MPRT açınca FreeSync devre dışı kalıyor ve ikisinden birini kullanacaksınız diyorlar Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim hocam FreeSync daha önemli ama yırtılmalara karşı falan onun için ayarı onda bıraktım. Servisten gelecek yanıta göre hareket edeceğim.