Rekabetçi oyun oynayacak mısın çok fazla?Başlıkta belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum ghosting veya herhangi bir kronik sorunu var mı?
Başlıkta belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum ghosting veya herhangi bir kronik sorunu var mı?
Aynı monitörü kullanıyorum hocam alınır. Ghosting yok gayet memnunum. Sadece her IPS panelde olduğu gibi ışık sızması var ama beni rahatsız etmiyor fazla bu size kalmış. Aldığınız yer güvenli bir yer olsun çünkü ölü pikselli model gönderebiliyorlar.Başlıkta belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum ghosting veya herhangi bir kronik sorunu var mı?
Amazon.com.tr bence bu monitörede bakabilirsin.Çok anlamam ama özellikleri yeterli duruyor.Bütçeni bilemiyorum tabii.Başlıkta belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum ghosting veya herhangi bir kronik sorunu var mı?
Evet oynuyorumRekabetçi oyun oynayacak mısın çok fazla?
Bi bakayım hocamKanka bunu al, o monitöre bakmazsın bile.![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
240 HZ olmalı bence o zaman.Evet oynuyorum
En çok ghosting olmaması önemli benim için de satın almak için nereyi önerirsinizAynı monitörü kullanıyorum hocam alınır. Ghosting yok gayet memnunum. Sadece her IPS panelde olduğu gibi ışık sızması var ama beni rahatsız etmiyor fazla bu size kalmış. Aldığınız yer güvenli bir yer olsun çünkü ölü pikselli model gönderebiliyorlar.
Amazon'dan almıştım ben orayı öneririm ama satıcıya bağlı olarak ölü piksel sorunu yaşayabilirsiniz.En çok ghosting olmaması önemli benim için de satın almak için nereyi önerirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.