Monitör arayışıma son hız devam ediyorum. Bu monitörün özellikleri oldukça hoşuma gitti. Linke girmek istemeyenler için özellikler:
1- 165 Hz olması,
2- 1 ms tepkime süresi olması,
3- IPS panel olması,
4- İki tane hoparlör olması,.
5- İnce çerçevelere sahip olması
Daha önce bu monitör ile ilgili bir sürü konu açılmış ama bazılarında oldukça övülürken bazılarında gömülmüş. Be nde yeniden konu açma gereksinimi duydum.
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu öneririm diyorsunuz ama nedenini söylemiyorsunuz. İki ürün arasında ciddi bir fark göremiyorum. Sizin attığız ürün ile arada ki farklar gördüğüm kadarıyla; tasarım ve 90 derece dönebilmesi. Keza ben dik kullanmayacağım. Bunun dışında fark varsa ve söylerseniz çok sevinirim.