ASUS TUF VG249Q1R alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba,

Monitör arayışıma son hız devam ediyorum. Bu monitörün özellikleri oldukça hoşuma gitti. Linke girmek istemeyenler için özellikler:

1- 165 Hz olması,
2- 1 ms tepkime süresi olması,
3- IPS panel olması,
4- İki tane hoparlör olması,.
5- İnce çerçevelere sahip olması

Daha önce bu monitör ile ilgili bir sürü konu açılmış ama bazılarında oldukça övülürken bazılarında gömülmüş. Be nde yeniden konu açma gereksinimi duydum.

Ürünün Linki:

Şimdiden teşekkürler

Monitör bende yok ama olan arkadaşlar vardır özellikleri ince çerçevesi falan güzel fiyatı da iyi ASUS güvenilir bir marka iyi gözüküyor.

Bunu öneririm diyorsunuz ama nedenini söylemiyorsunuz. İki ürün arasında ciddi bir fark göremiyorum. Sizin attığız ürün ile arada ki farklar gördüğüm kadarıyla; tasarım ve 90 derece dönebilmesi. Keza ben dik kullanmayacağım. Bunun dışında fark varsa ve söylerseniz çok sevinirim.

Alınmaz, genel olarak TUF monitörler alınmaz. Kullanım amacı nedir?

Xbox Series S ile kullanacağım ve çoğunlukla FİFA ve Call Of Duty oynayacağım. Amacım ise 1080P çözünürlükte 120 FPS alabilmek.
Tepkime ve renk açısından daha iyi olur.

Bazı monitörler PS5'te max 60 FPS veriyor. 120 FPS alabilecek imkan varken hatta. Bahsettiginiz monitör ile 120 FPS alabileceginize emin misiniz?
Forumda konu açtım. HDMI 1.4 bağlantısı ile 1080P’de 120FPS alabiliyormuşum.
Alınmaz, genel olarak TUF monitörler alınmaz. Kullanım amacı nedir?
Neden alınmaz hocam? Herhangi problemleri mi var? Ayrıca şuan da Hepsiburada’da MSI Optix G241 1400₺ fiyat ile satılıyor. O alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…