ASUS TUF VG249Q1R alınır mı?

Savage33

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim monitör alınır mı? Kullanan var mıdır?

FPS rekabetçi oyunlarda kullanacağım daha çok. Varsa eğer diğer önerilere de açığım.

Bütçe maksimum 2000TL. Curved ekran olmasın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210807-001212_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20210807-001212_Hepsiburada.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Daha önce teknolojik bir mağazada bu monitörü canlı olarak kullanma fırsatım oldu. IPS denilmesine rağmen ciddi anlamda görüntüde bir hoşnutsuzluk vardı, diğer IPS monitörlere baktığımda aldığım görüntü kalitesini bu monitörde alamıyordum. (Belki ayarlardan kaynaklı bir şey olabilir.)

Daha önce teknolojik bir mağazada bu monitörü canlı olarak kullanma fırsatım oldu. IPS denilmesine rağmen ciddi anlamda görüntüde bir hoşnutsuzluk vardı, diğer IPS monitörlere baktığımda aldığım görüntü kalitesini bu monitörde alamıyordum. (Belki ayarlardan kaynaklı bir şey olabilir.)
Anladım hocam. Peki bir öneriniz var mı belirttiğim bütçede?

Anladım hocam. Peki bir öneriniz var mı belirttiğim bütçede?
Bu aralar monitörlerle ilgilenmiyorum ve fiyatların çoğu değişmiş. Eğer imkanınız varsa bir teknoloji mağazasına gidip test ederek almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı