ASUS TUF VG249Q1R flicker tearing problemi

k1neticc

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda problem olmuyor fakat video izlerken veya sitelerde takılırken anlık yırtılmalar oluyor. Çok büyük değil fakat gerçekten rahatsız etmeye başladı. Adaptive-sync kapalı veya açık fark etmiyor. Monitörü sıfırladım, Paugge 1.2 DP kablosu aldım yine olmadı. Çözümü var mı veya bu yırtılmalar gittikçe artar mı?

Bu driver sorunu değil aslına bakarsanız. VRAM'iniz Hynix büyük ihtimalle ve sorun orada. Donanım problemi yani. Piyangonun vurduğu kişilerdensiniz benim gibi.

Bu driver sorunu değil aslına bakarsanız. VRAM'iniz Hynix büyük ihtimalle ve sorun orada. Donanım problemi yani. Piyangonun vurduğu kişilerdensiniz benim gibi.

Peki ne yapmam lazım acaba? Değişim yapsalar sanırım aynı hatayı almaya devam edeceğim. Geri versem aynı kartı almam imkansız çünkü fiyatı çok arttı.

Peki ne yapmam lazım acaba? Değişim yapsalar sanırım aynı hatayı almaya devam edeceğim. Geri versem aynı kartı almam imkansız çünkü fiyatı çok arttı.

Bence değişim yapma imkanınız varsa değişim yapın. Düşük bir ihtimal bu sorunun çıkması. Tekrar sorun çıkarsa tekrar gönderin değişime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…