A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Monitör Asus Tuf VG249Q1R Videoda görüldüğü gibi sallanıyor, 1 yıl oldu kullanıyorum bunu düzeltmem için ne yapmam lazım? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Videoda görüldüğü gibi sallanıyor, 1 yıl oldu kullanıyorum bunu düzeltmem için ne yapmam lazım? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 17 Kasım 2024 #2 Ardisos dedi: Videoda görüldüğü gibi sallanıyor, 1 yıl oldu kullanıyorum bunu düzeltmem için ne yapmam lazım? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Vidalarını sıkmayı deneyebilirsin.
Ardisos dedi: Videoda görüldüğü gibi sallanıyor, 1 yıl oldu kullanıyorum bunu düzeltmem için ne yapmam lazım? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Vidalarını sıkmayı deneyebilirsin.
A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Sypuina0 dedi: Vidalarını sıkmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... içindekileri mi diyorsun