ASUS TUF VG249Q3A alınır mı?

emirhan4343

Centipat
Daha fazla  
Amazon.com.tr
ASUS markasının bir oyuncu monitörü var bu monitör alınır mı? Ya da önerileriniz nelerdir? Bütçem 5000 ila 6000 arasında monitörü Lenovo LOQ A15AIX9 modelli laptopuma bağlayacağım. Ve nasıl bağlayacağım tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Amazon.com.tr
ASUS markasının bir oyuncu monitörü var bu monitör alınır mı? Ya da önerileriniz nelerdir? Bütçem 5000 ila 6000 arasında monitörü Lenovo LOQ A15AIX9 modelli laptopuma bağlayacağım. Ve nasıl bağlayacağım tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır alınmaz. Kontrast ve renk gamutu berbat bir monitör. 710:1 kontrast ve %79 DCI P3 sunuyor.

Buna bakın:

Laptop'a ise HDMI yolu ile takacaksınız. Laptop'un arkasında HDMI yuvası var; kablonunu bir ucunu oraya, diğer ucunu monitöre takacaksınız ve monitörün güç kablosunu prize. Bitti.

ben bunu aldım gayet güzel renkleridir vs her şeyiyle hiç bir problem yaşamadım gerke kargoda, gerek ölü pixel ya da ghosting vs olarak. LG zaten benim için çok iyi bi marka monitör hakkındada kötü bir değerlendirmeye denk gelmedim istersend üşün

ben bunu aldım gayet güzel renkleridir vs her şeyiyle hiç bir problem yaşamadım gerke kargoda, gerek ölü pixel ya da ghosting vs olarak. LG zaten benim için çok iyi bi marka monitör hakkındada kötü bir değerlendirmeye denk gelmedim istersend üşün
Kontrastı düşük, 878:1 gibi çok sönük değer çıkıyor.

Hayır alınmaz. Kontrast ve renk gamutu berbat bir monitör. 710:1 kontrast ve %79 dCi P3 sunuyor.

Buna bakın:

Laptopa ise HDMI yolu ile takacaksınız. Laptopun arkasında HDMI yuvası var; kablonunu bir ucunu oraya, diğer ucunu monitöre takacaksınız ve monitörün güç kablosunu prize. Bitti.

Hocam pivot ve yükseklik gibi ayarları bulunuyor mu?

Hocam pivot ve yükseklik gibi ayarları bulunuyor mu?
Ne yazıkki hayır ama bu araç Pivot özelliğinden daha faydalı:
Hem Pivot ayağa hemde bu kola sahip biri olarak söylüyorum.

Hayır alınmaz. Kontrast ve renk gamutu berbat bir monitör. 710:1 kontrast ve %79 dCi P3 sunuyor.

Buna bakın:

Laptopa ise HDMI yolu ile takacaksınız. Laptopun arkasında HDMI yuvası var; kablonunu bir ucunu oraya, diğer ucunu monitöre takacaksınız ve monitörün güç kablosunu prize. Bitti.

Amazon.com.tr
Hocam 244F modeli stokta yok sanırım 242F modeli de neredeyse birebir benziyor bu modele ne dersiniz?

Amazon.com.tr
Hocam 244F modeli stokta yok sanırım 242F modeli de neredeyse birebir benziyor bu modele ne dersiniz?
Fark ettim, 6000 küsür fiyata çıkmış. 242F hakkında bir inceleme yok oyüzden kalitesini bilmiyorum. Çöpte olabilir, iyide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı