ASUS TUF VG249QM1A vs Viewsonic VX2479A-HD-PRO

Bütçe
Max 8.000

Rheimdal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba alttaki monitörlerden birini almak istiyorum daha çok rekabetçi oyunlar için tercih edeceğim ama ara sırada film video izlerim açıkçası tercihim hangisi olmalı ya da bu fiyata sizin önereceğiniz bir monitör olur mu?(ASUS'ta cashback te var 500TL kadar daha uyguna geliyor.)

1.https://www.gaming.gen.tr/urun/203461/asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-inc-270hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/

2.https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2479a-hd-pro-24-1ms-240hz-fullhd-ips-hdmi-dp-freesync-hdr10-superclear-gaming-monitor-p-HBCV00008BLD5S?magaza=Hepsiburada&

ViewSonic çöp. Kontrast, renk gamutu ve parlaklık bakımından zayıf.

ASUS olanın da renk gamutu günümüz için eh işte. Kontrast oranı zayıf, parlaklık ve hız iyi. 180Hz'ye düşerseniz görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi bir model var.

Konrast oranında ikiye katlıyor. Renk gamutu da keza çok daha iyi. Parlaklık ve hız bakımından günümüz için iş görür düzeyde.

İlla 240Hz şart diyorsan şunu alabilirsin. Kontrast oranı ve ergonomi haricinde çok iyi. F/P monitör.

Diğer viewsonic modellere nazaran bayağı iyi yani.

ViewSonic çöp. Kontrast, renk gamutu ve parlaklık bakımından zayıf.

ASUS olanın da renk gamutu günümüz için eh işte. Kontrast oranı zayıf, parlaklık ve hız iyi. 180Hz'ye düşerseniz görüntü kalitesi bakımından çok daha iyi bir model var.

Konrast oranında ikiye katlıyor. Renk gamutu da keza çok daha iyi. Parlaklık ve hız bakımından günümüz için iş görür düzeyde.

İlla 240Hz şart diyorsan şunu alabilirsin. Kontrast oranı ve ergonomi haricinde çok iyi. F/P monitör.

Diğer viewsonic modellere nazaran bayağı iyi yani.
Tamamdır teşekkur ettim muhtemelen uzun ömürlü olsun diye 2k olanı alacağım.

Tamamdır teşekkur ettim muhtemelen uzun ömürlü olsun diye 2k olanı alacağım.
Her alanda iyi bir monitör arıyorsan şunu öneririm.

Eğer tüm gün rekabetçi oynamıyorsan veya rankın aşırı yüksek değilse (immortal) rekabetçi içinde kullanabilirsin.

Burada detaylı incelemesini yapmıştım. Ghosting, tepki süresi, renk gamutu, kontrast, özellik ve parlaklık gibi her detayı görebilirsin. Konuda kullanan arkadaşlarda var. Yapılması gereken ayarları da öğrenebilirsin. Pişman olmayacağın bir monitör. Film ve dizi için biçilmiş kaftan olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı