ASUS TUF VG24VQ kronik sorunlu mu?

Flapjacks

Hectopat
Arkadaşlar, 5 gün önce Hepsiburada'dan ASUS TUF VG24vq monitörü aldım. Monitörde ghosting, renk sorunu, ışık sızması, flicker gibi sorunlar vardı. İnternette kimse önermiyor bu seriyi. Ben de ürünü bugün iade talebi oluşturdum. Sizce değişim mi istemeliyim yoksa farklı bir monitör mü alayım? Sorunsuz bir model var mı? Bütçe 2000 TL civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Işık sızması her IPS panel monitörlerde olan bir şey bende de mevcut diğer sorunları bilmiyorum.

Işık sızması hep IPS panelde olmaz. VG27AQ, VX2758, EX2780Q gibi modeller varken. İade edip S2422HG veya ghosting hiç olmasın diyorsanız 24GN650'ye geçebilirsiniz.

Kronik sorunlu. Flickering sorunu geçmez degişim yapsanız bile tüm seri böyle.
Ghosting VA panel oldugu için OverDrive ayarlarına girip gözünüzü en rahat ettiren ayarı kendiniz bulmanız lazım.
Renk sorunu yine tüm seride aynıdır. Degişimle çözülmez. Umarım iadeniz kabul edilir.

Hocam merhabalar 2gün önce bende ASUS VG24vq monitör aldım ve şu anda Adaptive Sync açıkken oyunlarda ışık titriyor arkada ne yapabilirim sanırsam flickering sorunu oluyor bu bunun bir çözümü yok mudur iade etmek istemiyorum uygun fiyata aldım 1699TL'ye ne yapabilirim?

Ben iade edip kurtuldum herhangi bir çözüm yok mallesef kronik sorunuları olmasa piyasadaki en iyi monitör diyebilirdim tasarımı çok iyi.

Ben iade edip kurtuldum herhangi bir çözüm yok mallesef kronik sorunuları olmasa piyasadaki en iyi monitör diyebilirdim tasarımı çok iyi.

Peki iade edersem bile 1700TL'ye 24inch veya 23.6 inch olacak şekilde 27olmamalı yerim yok pivot özelliği olan hoparlörü olan ve resmi G-Sync'ya da Adaptive Sync'i düzgün çalışan bir monitör var mıdır? 1700 verebilirim maksimum.

Ben Lg 24gn650-B aldım çokta memnunum ips panel

Ben LG 24GN650-B aldım çok da memnunum IPS panel.

Hocam bende onu gördüm fakat hem hoparlör yok hem de sadece Free Sync olduğu gözüküyor cru adlı bir programla bir çözüm buldum gibi şimdi deneyeceğim umarım olur çünkü bu monitörü iade etmek istemiyorum cidden şu problem olmazsa çok ama çok güzel bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…