Kullanıcı yorumlarını mutlaka okuyun. Ben Asus VG24VQ olanı çok araştırdım ve üstten ışık sızması olan bir model. Curved monitörlerde bu durum daha fazla göze çarpıyor. AOC olan sadece İtopya'da var. Ancak Amazon'dan yorumları okuduğumda birisi ışık sızması ve ghosting olmadığını belirtmişti ve tam puan almıştı. Ayrıca bildiğim kadarıyla AOC, ölü piksel konusunda esnek davranıyor ve kolayca değişim veriyor. İkisi arasından bana soracak olursanız AOC olanı tavsiye ederim. Tek dezavantajı ülkemizde incelemesi ve kullanıcı yorumları yok. Fakat Asus'un özellikle TUF monitörlerinde sık sık ghosting ve ışık sızması gözlemlenmektedir.
Ben de MSI G241 olanı sipariş verdim. Sipariş vermeden önce epey araştırdım. Işık sızması ve ghosting problemi olan bir monitör değilmiş. Normalde MSI Optix MAG 241C alacaktım ancak onda ışık sızması vardı ve belirgin idi.
Ben de MSI G241 olanı sipariş verdim. Sipariş vermeden önce epey araştırdım. Işık sızması ve ghosting problemi olan bir monitör değilmiş. Normalde MSI Optix MAG 241C alacaktım ancak onda ışık sızması vardı ve belirgin idi.
1 hafta "efsane, şahane veya her ne derseniz" cuma için bekleyeceğim. O sürede monitörümün de iadesi sonuçlanacaktır diye umuyorum. Ayrıca içimden bir his AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA büyük bir indirime girecek diyor. Yoksa ben de bu MSI monitörü alıp işin içinden çıkacaktım.