ASUS TUF VG24VQE monitör kaliteli mi?

SeyitAli253

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Güzeldir. Fakat keşke oyun için ise VA veya IPS panel ve G-Sync alsaydınız. Yine de güzel. Ama dikkat edin 23.6 biraz küçük gelebileceği için gözünüzün alışması zaman alabilir.

Bakalım daha büyük bakacaktım malum ekonomi çok pahalıydı laptopden büyük olsun yeterli.

Bakalım daha büyük bakacaktım malum ekonomi çok pahalıydı laptopden büyük olsun yeterli.
Kusura bakmayın karıştırdım. VA panel olduğu için oyunlara uygun bir monitör. Kartınız Adaptive desteklediği için Free-Sync monitörü G-SYNC olarak tanıtabiliyor. Fakat G-SYNC olsaydı uğraştırmazdı. Yaklaşık 2 el'in üst üste geldiği büyüklükte bir monitördür. Size yeterliyse sorun yok demektir. İlk bağladığınızda ekran git gel yapabilir. Ama tazeleme hızını değiştirip ardından ayarlara teker teker göz atmanızı tavsiye ederim. İçinde shadow boost gibi bir sürü güzel özelliği var. (Siz araştırmadan ben söyleyeyim ELMB modu sadece Sync kapalı ve en fazla 120hz iken açılabiliyor)

Tam olarak neresi kazık? Attığın monitörle arada 100TL fark var.
VG24VQE zaten çok iyi değil, Ghosting ile Smearing sorunlu. 100 lira aşabileceğini düşünüyorum konu sahibinin bütçesini, hiç aşamıyorsa bunu alsın:

Güzeldir. Fakat keşke oyun için ise VA veya IPS panel ve G-Sync alsaydınız. Yine de güzel. Ama dikkat edin 23.6 biraz küçük gelebileceği için gözünüzün alışması zaman alabilir.

Hocam monitör bana çok büyük geldi nasıl size küçük geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı