ASUS TUF VG259Q iyi mi?

Bunu almak daha mantıklı.
ASUS marka monitörün fiyatı 2.350 2.400 arası benim önerdiğim monitör 2.560 ASUS monitör 140 Hz IPS ekran benim önerdiğim 240 Hz IPS ekran iki monitörün tepkime süresi 1 ms yerinizde olsam önerdiğimi alırdım şimdi ve ilerisi için çok iyi bir seçim olur.
Acer 24.5 165 Hz
Son attımın monitör 165 Hz 0.5 ms ve beni düşündüren tek şey TN panel olması Hepsiburada sitesinde yorumlara baktım öve öve bitirememişler TN panellerin diğer panellere göre tepki süresi daha hızlıdır renkleri IPS ve VA panele göre kötü deniliyor ama yine de karar sizin ufak bir YouTube araştırması kutu incelemesi izlerseniz kafanızdaki ufak tefek sorulara cevap bulabilirsiniz ayrıca bu monitörün fiyatı 1.400 TL yok ben istemem bütçemi 2.560 TL'ye kadar çıkarırım dersen ilk monitörü al geç seni üzmez.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz günlerde bu soruyu ben de sordum. Gelen öneriler ve araştırmalarım sonucu Asus TUF Gaming 259QM 280 hz 1 ms modelini tercih ettim. Fast IPS panel ile beraber hem renk ve parlaklık noktasında, hem de oyunlarda verdiği performans ile beni tatmin etti. Rekabetçi oyunları üst seviyede, semi-pro olarak oynayan bir oyuncuyum. Bu haliyle kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat/performans konusunda çok çok iyi bir monitör.

Geçtiğimiz günlerde bu soruyu ben de sordum. Gelen öneriler ve araştırmalarım sonucu Asus TUF Gaming 259QM 280 hz 1 ms modelini tercih ettim. Fast IPS panel ile beraber hem renk ve parlaklık noktasında, hem de oyunlarda verdiği performans ile beni tatmin etti. Rekabetçi oyunları üst seviyede, semi-pro olarak oynayan bir oyuncuyum. Bu haliyle kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat/performans konusunda çok çok iyi bir monitör.
Tamam teşekkür ederim.
ASUS marka monitörün fiyatı 2.350 2.400 arası benim önerdiğim monitör 2.560 ASUS monitör 140 Hz IPS ekran benim önerdiğim 240 Hz IPS ekran iki monitörün tepkime süresi 1 ms yerinizde olsam önerdiğimi alırdım şimdi ve ilerisi için çok iyi bir seçim olur.
Acer 24.5 165 Hz
Son attımın monitör 165 Hz 0.5 ms ve beni düşündüren tek şey TN panel olması Hepsiburada sitesinde yorumlara baktım öve öve bitirememişler TN panellerin diğer panellere göre tepki süresi daha hızlıdır renkleri IPS ve VA panele göre kötü deniliyor ama yine de karar sizin ufak bir YouTube araştırması kutu incelemesi izlerseniz kafanızdaki ufak tefek sorulara cevap bulabilirsiniz ayrıca bu monitörün fiyatı 1.400 TL yok ben istemem bütçemi 2.560 TL'ye kadar çıkarırım dersen ilk monitörü al geç seni üzmez.

5 Ms fazla geldi ya.
Acer 24.5 165 Hz

5 Ms fazla geldi ya.

Geçtiğimiz günlerde bu soruyu ben de sordum. Gelen öneriler ve araştırmalarım sonucu ASUS TUF Gaming 259qm 280 Hz 1 ms modelini tercih ettim. Fast IPS panel ile beraber hem renk ve parlaklık noktasında, hem de oyunlarda verdiği performans ile beni tatmin etti. Rekabetçi oyunları üst seviyede, semi-Pro olarak oynayan bir oyuncuyum. Bu haliyle kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat/performans konusunda çok çok iyi bir monitör.

Merhaba,
Ben de aynı monitöre monitör sahibiyim. Monitörde birçok özellik bulunmakta. Bu özelliklerin ne işe yaradığı hakkında uzunca bir araştırma yaptım fakat tam olarak bir sonuca varamadım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben FPS ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. O yüzden yüksez Hz değerinde en az tepkime süresi /input lag / ms değerlerinde oynamak istiyorum.
Özelliklerde; ELMB, Adaptive Sync ve OverDrive seçenekleri var. Eski sürümlerde ELMB ve adatice Sync aynı anda açılamıyordu. Şu an aynı anda açabiliyoruz. Benim sorum şu ki, OverDrive mı açık olmalı yoksa ELMB mi ya da ELMB Adaptive Sync mi? Eğer OverDrive açık olacaksa değeri kaç olmalı? Bu arada ASUS ROG STRIX Scar Edition 2 GL703GS GTX 1070 laptopumu monitöre mdp to DP kablosu ile bağlıyorum. 280Hz alıyorum herhangi bir sorun yok. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı