ASUS TUF VG259QM 280 Hz alınır mı?

Hocam ne kuru? Zaten 4200 TL demediniz mi Azerbaycan'daki fiyatına?

Arkadaş TL'ye Azerbaycan'da oturuyor başta Türkiye fiyatını söylerken 1050 azn to TRY olarak hesaplayıp paylaşmış dolayısı ile 4.300 TL çıkıyor bunun üzerine yaptığınız yorumun yanlışlığını söyledim bende.

Azerbaycan'da daha pahalı olması garip.
Aynen, normalde daha ucuz olması gerekiyordu 2400 falan (1050manat = 4200tl)
Yok, arkadaş başka birşey söylemek istedi, normalde Azerbaycanda olan teknolojik ürünler, Türkiyeye kıyasla daha ucuzdur : mesela burada rtx2060s videokart 4000tl, Türkiyede 4800 falan. O da demek istedi ki Türkiyede 3300tl , niye Azerbaycanda o kadar pahalı

Bu monitörü ben de kullanıyorum 280Hz alabiliyor muyuz emin değilim. Bir de PUBG gibi FPS oyunlarında gecikmeyi azaltmak için ne yapmak lazım. Yarış modunda kullanıyorum. En az gecikme orada. ELMB kapalı kullanıyordum. OverDrive 40-60 arası kullandım. Sonra ELMB açtım. Adaptive -Sync kapalı. Sizce nasıl kullanılmalı? Ayrıca içinden çıkan Display Port kablosu yeterli mi yoksa daha kaliteli bir kablo mu alınmalı?
Bu monitörü ben de kullanıyorum 280Hz alabiliyor muyuz emin değilim. Bir de PUBG gibi FPS oyunlarında gecikmeyi azaltmak için ne yapmak lazım. Yarış modunda kullanıyorum. En az gecikme orada. ELMB kapalı kullanıyordum. OverDrive 40-60 arası kullandım. Sonra ELMB açtım. Adaptive -Sync kapalı. Sizce nasıl kullanılmalı? Ayrıca içinden çıkan Display Port kablosu yeterli mi yoksa daha kaliteli bir kablo mu alınmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…