zvaleex Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Monitör Asus TUF 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi? ASUS TUF VG259QM 280Hz 1ms IPS(overclockla 280) 24.5 ViewSonic 240Hz 0.5ms IPS 23.8 Hangisini almalıyım? İkisi de neredeyse aynı fiyat, oyun oynamak icin alacağım.
2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi? ASUS TUF VG259QM 280Hz 1ms IPS(overclockla 280) 24.5 ViewSonic 240Hz 0.5ms IPS 23.8 Hangisini almalıyım? İkisi de neredeyse aynı fiyat, oyun oynamak icin alacağım.
s1yabend Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Çözümler 1 8 Şubat 2024 #2 ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin
ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin
zvaleex Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 s1yabend dedi: ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin Genişletmek için tıkla... hocaam tn monitörler icin renkler cok soluk diyorlar ondan yönelmeyi düsünmedim
s1yabend dedi: ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin Genişletmek için tıkla... hocaam tn monitörler icin renkler cok soluk diyorlar ondan yönelmeyi düsünmedim
s1yabend Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Çözümler 1 8 Şubat 2024 #4 zvaleex dedi: Hocaam TN monitörler icin renkler cok soluk diyorlar ondan yönelmeyi düsünmedim Genişletmek için tıkla... Evet renk konusundan IPS biraz daha renklidir fakat FPS oyunlarında adamları görmenizi zorlaştırabilir tabii ki kendi seçiminiz
zvaleex dedi: Hocaam TN monitörler icin renkler cok soluk diyorlar ondan yönelmeyi düsünmedim Genişletmek için tıkla... Evet renk konusundan IPS biraz daha renklidir fakat FPS oyunlarında adamları görmenizi zorlaştırabilir tabii ki kendi seçiminiz
zvaleex Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 s1yabend dedi: Evet renk konusundan IPS biraz daha renklidir fakat FPS oyunlarında adamları görmenizi zorlaştırabilir tabii ki kendi seçiminiz Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam düsünecegim tesekkur ederim
s1yabend dedi: Evet renk konusundan IPS biraz daha renklidir fakat FPS oyunlarında adamları görmenizi zorlaştırabilir tabii ki kendi seçiminiz Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam düsünecegim tesekkur ederim
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.987 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #6 s1yabend dedi: ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... IPS panel işini zorlaştırmaz Hz değeri zaten yeterince yüksek. zvaleex dedi: tamamdır hocam düsünecegim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam
s1yabend dedi: ASUS TUF VG259QM bence güzel bir seçim olabilir. FPS oyunları için tercih edeceksen IPS panel işini zorlaştırabilir TN panellere yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... IPS panel işini zorlaştırmaz Hz değeri zaten yeterince yüksek. zvaleex dedi: tamamdır hocam düsünecegim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam