Swotloh Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2022 #1 Asus VG279QM Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Ark'lar monitor bu alınır mı sizce, gitti gidiyor sorun çıkarır mı birden? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Asus VG279QM Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Ark'lar monitor bu alınır mı sizce, gitti gidiyor sorun çıkarır mı birden? Şimdiden teşekkürler.
U uaardil Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 IPS curved monitörlerde bozunmalar olduğu için pek üretilmiyor kullanıcı yorumları iyiyse alınabilir gayet iyi özellikler. GittiGidiyor konusuna gelirsek de ben henüz bir sorun yaşamadım.
IPS curved monitörlerde bozunmalar olduğu için pek üretilmiyor kullanıcı yorumları iyiyse alınabilir gayet iyi özellikler. GittiGidiyor konusuna gelirsek de ben henüz bir sorun yaşamadım.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 19 Şubat 2022 #3 27 inç Full HD bulaşma bence. Curved diye karesel alan daha küçük ama gene fazla.
Swotloh Centipat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2022 #4 Windows 7 dedi: 27 inç Full HD bulaşma bence. Curved diye karesel alan daha küçük ama gene fazla. Genişletmek için tıkla... Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil
Windows 7 dedi: 27 inç Full HD bulaşma bence. Curved diye karesel alan daha küçük ama gene fazla. Genişletmek için tıkla... Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 19 Şubat 2022 #5 Swotloh dedi: Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil Genişletmek için tıkla... Asus'ta da öyle gözüküyor görseli yanlış eklemişler. Düz ekransa da bulaşma derim.
Swotloh dedi: Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil Genişletmek için tıkla... Asus'ta da öyle gözüküyor görseli yanlış eklemişler. Düz ekransa da bulaşma derim.
U uaardil Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #6 Swotloh dedi: Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil Genişletmek için tıkla... Düz ekran seviyorsan alınır ama 27 inç 1080pden korkma sıkıntı yok memnunum 23 inçten geçtim sorun yaşamadım
Swotloh dedi: Kanka Curved değil özelliklerde düz ekran diyor @uaardil Genişletmek için tıkla... Düz ekran seviyorsan alınır ama 27 inç 1080pden korkma sıkıntı yok memnunum 23 inçten geçtim sorun yaşamadım