B barışnergiz Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 23 1 Ekim 2020 #1 Merhaba, İki monitör arasında kaldım. Fiyat olarak ASUS daha cazip görünüyor. Sizce hangisi? ASUS 27 Gigabyte 27" FI27Q-P 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
Merhaba, İki monitör arasında kaldım. Fiyat olarak ASUS daha cazip görünüyor. Sizce hangisi? ASUS 27 Gigabyte 27" FI27Q-P 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Ekim 2020 #2 Ben ASUS TUF'un ASUS TUF GAMING 27" VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP FreeSync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu modelini kullanıyorum malzeme kalitesi olarak çok güzel ben olsam ASUS'u alırım.
Ben ASUS TUF'un ASUS TUF GAMING 27" VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP FreeSync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu modelini kullanıyorum malzeme kalitesi olarak çok güzel ben olsam ASUS'u alırım.
B barışnergiz Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 23 4 Ekim 2020 #3 merhaba aşağıdaki ürün hakkında düşünceleriniz alabilirmiyim.Kullanan varmıdır şuanda tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim LG 27" 27GL850-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 QHD UltraGear Nano IPS Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
merhaba aşağıdaki ürün hakkında düşünceleriniz alabilirmiyim.Kullanan varmıdır şuanda tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim LG 27" 27GL850-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 QHD UltraGear Nano IPS Freesync ve G-sync Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
S sosyalci345 Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 70 27 Kasım 2020 #4 Onur Turgut Ermiş dedi: Ben ASUS TUF'un ASUS TUF GAMING 27" VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP FreeSync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu modelini kullanıyorum malzeme kalitesi olarak çok güzel ben olsam ASUS'u alırım. Genişletmek için tıkla... Bende sizin kullandığınız monitörü almayı düşünüyorum. Gsync çalışıyor mu ? birde ghosting var mı ? genel olarak + ları - leri yorumlarsanız çok makbule geçer teşekkür ederiim
Onur Turgut Ermiş dedi: Ben ASUS TUF'un ASUS TUF GAMING 27" VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP FreeSync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu modelini kullanıyorum malzeme kalitesi olarak çok güzel ben olsam ASUS'u alırım. Genişletmek için tıkla... Bende sizin kullandığınız monitörü almayı düşünüyorum. Gsync çalışıyor mu ? birde ghosting var mı ? genel olarak + ları - leri yorumlarsanız çok makbule geçer teşekkür ederiim