Rehber Asus TUF VG27AQ5A alınır mı?

sinerji kendi web sitesinde AOC bu monitörden alan birine Ölü piksel var ama iade etmiyecem deyince Sinerji AOC nin ölü pixel garantisi var gönderin değişim sağlayalım demiş. Asus ta MSI da yok. Bu sabah öğrenrendim Gamepower da yeni çıkan monitörüne vermiş ama renk gamutu bunlar kadar değil SRGB %80 civari gerçek ölçümde Fiyat bunlarla yari yariya.

Sizin için VG27AQL5a daha iyi. G65B'nin olayı içerik tüketimi. Dizi, film izlemek ve oyun oynamak. Diğer alanlar da IPS daha mantıklı.

Amazon haricine pek güven olmuyor. Değişim yapıyorlarsa iyi ama Amazon müşteri hizmetleri olsun iade olsun sorun çıkarmaz ve anlayışlılar.

Gamepower geç bu monitörler daha iyi.

@bluerr Hocam merhabalar benim için siyahlar önemli, competitive hiç oynamıyorum, sadece hikayeli oyunlar oynuyorum, G65B modeli gibi hızlı panele sahip bir 2K 27 inç VA monitör arıyorum, o modeli tipinden ve curve olmasından dolayı sevmiyorum. Başka bir VA panel 2K düz panelli monitör öneriniz var mıdır(tercihen hoparlörlü)? Şu an R25F-30 kullanıyorum ve satıp geçmeye değecek bir monitör arayışındayım. Rehberlerinizi incelediğim kadarıyla bu isteklerimi karşılayan bir monitöre denk gelemedim.

G65B kadar seri flat yok. AW3225DM var ama daha az kavisli. Flat olarak AG275QXN var. Görüntü kalitesi iyi ama diğer iki modelden daha yavaş. R25F 30 ile benzer. Aradaki fark parlaklık ve renk gamutu bakımından biraz daha iyi olması ve 2K çözünürlük.

AOC nin sayfasında Garanti belgesi veya bilgisi vardır oradan okumak iyi olur. Küçük firmalar Üretici garanti vermeyince direk servise yönlendirir. Servis kabul ederse değiştirilir. Ama AOC direk ölü pixel garantisi veriyor ki sinerji gönder değiştirelim diyor. Zaten durum piyasada satılan Ölü pixelli AOC monitörlerdende belli onlar ayrı bildirilerek satılıyor.

Teşekkür ederim cevap için, bu aoc modelini de beğenmiyorum tipi fazlasıyla çocuksu geliyor, hoparlörü de yok. Dolayısıyla beklemem gerekiyor sanırım IPS olarak yüksek kontrastlı hangi modeli önerirdiniz benim kullanımım için?

Genelde ips de konsrat tırt ancak yeni VA modellerde var birini ben kullanıyorum ama piyasada yok ancak 2. el bulursun veya teşhir outlet. MSI MAG 275CQRXF fiyat ikiye katlar karanlıkta far gibi gözlerini alıyor eco ya çekiyorsun.

Normal monitör aslında çocuksu durmuyor. Fotoğraftaki duvar kağıdından ötürü size öyle gelmiş olabilir. Siz zaten bunu kullanmayacaksınız.

R25F-30 dan sonra kontrast kaybı her türlü hissedilecek. Vg27aql5a olabilir.

Tabii ki de duvar kağıdından ötürü bunu düşünmedim. Alttaki marka yazısının kırmızı olması ve arkadaki kırmızı parça detayları hoşuma gitmiyor. Teşekkürler tavsiyeleriniz için hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…