ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?

Evet araştırmıştım hatta bazı mini ledler oled kadar iyi performans verdiğini de görmüştüm gayet güzel çalışıyor o sistemler bu aoc da örnek verilebilir, asus edge led olsa bile performans açısından gayet iyi monitör ama ikisinin kullanım yönü biraz farklı diye düşünüyorum. Hatta AOC monitörü film izlemek için alan olmuştu.

aga yanki Asus TUF Gaming VG27AQML1A alınır mi yoksa su seceneklerde var aoc q27g4x ve asus rog strix xg27acs hangisi sence

yada dediginiz va panel q27g3xmn mi

Son düzenleme:
aga yanki Asus TUF Gaming VG27AQML1A alınır mi yoksa su seceneklerde var aoc q27g4x ve asus rog strix xg27acs hangisi sence

yada dediginiz va panel q27g3xmn mi
Hocam Aoc yoktur türkiyede varsa kaçmaz. Asus tuf olan şuan fiyatı düşükten satan satıcılar var kesinlikle değerlendirilebilir. Rog ise iyi ama tuf özellikleri dolu iken Rog biraz daha görüntüye odaklı.

Acaba aldınız mı, aldıysanız ne düşünüyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum ama inceleme bulamadım ve mediamarktta falan da olmadığı için kendimde inceleyemedim.

Acaba aldınız mı, aldıysanız ne düşünüyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum ama inceleme bulamadım ve mediamarktta falan da olmadığı için kendimde inceleyemedim.
Hocam siz aldınız mı ? Aldıysanız hangi tür mönitörü aldınız memnun musunuz ?

Hocam monitörü aldım şuanda da kullanıyorum çok güzel fazlasıyla memnunum. Ama 2k çözünürlükte ekran kartım çok zorlanıyor rtx 3060 kullanıyorum. Yeterli sanıyordum değilmiş. Tavsiyem ekran kartınız güçlüyse 2k kullanın yoksa 1080p'den şaşmayın. aynı monitörün yanlış hatırlamıyosam 1080psi vardı.

Peki hoparlör kalitesini nasıl buldunuz? Ben de 2K hoparlörlü bir monitör arıyorum ve bütçeme göre bu model daha uygun duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…