ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?

Shorpm

Kilopat
Daha fazla  
ASUS TUF VG27AQML1A'dan fiyatı daha ucuz ama daha iyi olduğunu düşündüğünüz monitörleri aşağıya bırakır mısınız? En az 2K olsun, ayrıca Curved istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF VG27AQML1A'dan fiyatı daha ucuz ama daha iyi olduğunu düşündüğünüz monitörleri aşağıya bırakır mısınız? En az 2K olsun, ayrıca Curved istemiyorum.
Daha ucuza daha iyisi yok, daha pahalıya daha iyisi olan Samsung G65B var sadece.

Bugün aldım. Bayağı iyi, çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 4 hafta gibi bir zaman geçmiş deneyimleriniz nedir? Nasıl bir monitör parasına değer mi? Ölü piksel ghosting gibi bir problemle karşılaştınız mı?
@Mesutcan24

Yani hala öyle bir sorun yok. Sadece ilk aldığım gün overclocku açıp 240'dan 260a almıştım. 2-3 hafta boyunca öyle kullanınca 3 hafta sonucu böyle ekran parlayıp parlayıp duruyordu sanki bozulmus gibi. Ben de overclocku kapattım 240a geçtim ve sorun düzeldi. Şu an geri 260 aldığımda sorunsuz kullanıyorum.

Ölü piksel de yok ghosting de yok.

Dell alienware 2725dm ile bunun arasında kaldım sence hangisi

Dell alienware 2725dm ile bunun arasında kaldım sence hangisi
144hzde 10bit 240hzde 8bit+ muhabbeti doğru mu

Dell Alienware 2725DM ile bunun arasında kaldım. Sence hangisi.

144Hz'de 10bit 240Hz'de 8bit+ muhabbeti doğru mu?

Evet maalesef. Büyük ihtimal Dell'de de öyledir. İkisi arasından ben ASUS'u tercih ederdim. Zaten ben bu ASUS mu yoksa aynısının ViewSonic hali var o mu diye arada kalmıştım. Bunu kıyaslamamıştım bile. 60 Hz kesinlikle fark ettiriyor.

Haklısınız hocam 300Hz olan modeli de ilgimi çekiyor 1300/1 kontrast oranı var ama 260Hz 400CD iken 300Hz modeli 300CD çok eksikliği olur mu emin değilim yeni bir monitör olduğu içinde bir inceleme bulamadım kaç bit olduğu hakkında.

Bit değeri pek önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…