C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #21 bluerr dedi: Asusun AQM5A serisi direkt yeni. Genişletmek için tıkla... Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak
bluerr dedi: Asusun AQM5A serisi direkt yeni. Genişletmek için tıkla... Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.164 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #22 cartell dedi: Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak Genişletmek için tıkla... Her sene yeni monitör çıkıyor yapacak bir şey yok. Garantili ürünler bozulursa falan iade/değişim yaparsın.
cartell dedi: Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak Genişletmek için tıkla... Her sene yeni monitör çıkıyor yapacak bir şey yok. Garantili ürünler bozulursa falan iade/değişim yaparsın.
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 342 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #23 cartell dedi: Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak Genişletmek için tıkla... ASUS işinde iyi tecrübeli bir marka. Bir sorun olabileceğini düşünmüyorum.
cartell dedi: Kumar olmaz değil mi hocam bu kadar yeni seriyi almak Genişletmek için tıkla... ASUS işinde iyi tecrübeli bir marka. Bir sorun olabileceğini düşünmüyorum.
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #24 Cranz dedi: ASUS işinde iyi tecrübeli bir marka. Bir sorun olabileceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fakat inceleme olmaması şüpheye düşürüyor. 260 Hz olan modelde panel ile sorun yaşayan çok kişi var forumda
Cranz dedi: ASUS işinde iyi tecrübeli bir marka. Bir sorun olabileceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fakat inceleme olmaması şüpheye düşürüyor. 260 Hz olan modelde panel ile sorun yaşayan çok kişi var forumda