A ardklft Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #31 wiaus dedi: Video tanıtımı falan var mı acaba ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... videosu ben de bulamadım fakat @bluerr hocam incelemesini yapmış detaylı.
wiaus dedi: Video tanıtımı falan var mı acaba ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... videosu ben de bulamadım fakat @bluerr hocam incelemesini yapmış detaylı.
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #32 ardklft dedi: Videosu ben de bulamadım fakat @bluerr hocam incelemesini yapmış detaylı. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu teşekkürler.
ardklft dedi: Videosu ben de bulamadım fakat @bluerr hocam incelemesini yapmış detaylı. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu teşekkürler.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.578 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #33 Başka bir inceleme. 800:1 kontrast oranı var. İddia edilen 1300:1 değerine yakın bile değil. ASUS TUF Gaming VG27AQML5A: a "fast" IPS gaming monitor with a refresh rate of 300 Hz ASUS TUF Gaming VG27AQML5A is a high-quality 27-inch gaming monitor on a Fast IPS panel, which in terms of its “speed” indicators is very close to TN, while having a much higher quality image. mezha.ua
Başka bir inceleme. 800:1 kontrast oranı var. İddia edilen 1300:1 değerine yakın bile değil. ASUS TUF Gaming VG27AQML5A: a "fast" IPS gaming monitor with a refresh rate of 300 Hz ASUS TUF Gaming VG27AQML5A is a high-quality 27-inch gaming monitor on a Fast IPS panel, which in terms of its “speed” indicators is very close to TN, while having a much higher quality image. mezha.ua