A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu linkteki PS3 konsolunu (kablosuz) almak istiyorum. Monitörüm için acaba uygun müdür?
DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu linkteki PS3 konsolunu (kablosuz) almak istiyorum. Monitörüm için acaba uygun müdür?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.502 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 Adriel dedi: DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu linkteki PS3 konsolunu (kablosuz) almak istiyorum. Monitörüm için acaba uygun müdür? Genişletmek için tıkla... Bu kolla monitörün bir alakası yok. Kolu PS3'e eşleyeceksiniz, monitöre değil.
Adriel dedi: DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol DOUBLESHOCK Ps1,ps2,ps3,pc,laptop,tv,tv Box,telefon,tablet Uyumlu Wirelees Pilli Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu linkteki PS3 konsolunu (kablosuz) almak istiyorum. Monitörüm için acaba uygun müdür? Genişletmek için tıkla... Bu kolla monitörün bir alakası yok. Kolu PS3'e eşleyeceksiniz, monitöre değil.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 k7llu dedi: Bu kolla monitörün bir alakası yok. Kolu PS3'e eşleyeceksiniz, monitöre değil. Genişletmek için tıkla... Hocam cahilim de acaba bu monitöre uygun bir konsol onerir misiniz makul bir fiyata?
k7llu dedi: Bu kolla monitörün bir alakası yok. Kolu PS3'e eşleyeceksiniz, monitöre değil. Genişletmek için tıkla... Hocam cahilim de acaba bu monitöre uygun bir konsol onerir misiniz makul bir fiyata?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.502 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #4 Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mı kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı önemli olan bu.
Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mı kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı önemli olan bu.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 k7llu dedi: Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mi kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı onemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? k7llu dedi: Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mi kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı onemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Hayır ben sadece karistirmisim isimleri konsolum yok monitör için Game pad arıyorum sadece.
k7llu dedi: Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mi kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı onemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? k7llu dedi: Bu bahsettiğiniz şey konsol değil, kol. Yani gamepad. Sizin alacağınız gamepad ile monitörünüzün hiçbir alakası yok. Sen bu gamepadi PlayStation 3'e takıp mi kullanacaksın, yoksa bilgisayara takıp mı onemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Hayır ben sadece karistirmisim isimleri konsolum yok monitör için Game pad arıyorum sadece.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.502 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #6 Adriel dedi: Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? Genişletmek için tıkla... Kanka şöyle diyim sana belki anlarsın; Sen monitörü kablosu ile bilgisayara mi takacaksın yoksa PlayStation3'e mi? Adriel dedi: Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? Hayır ben sadece karistirmisim isimleri konsolum yok monitör için Game pad arıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka gamepadi bilgisayara takmayacaksan nasıl kullanacaksın? Monitöre gamepad takamazsın çünkü.
Adriel dedi: Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? Genişletmek için tıkla... Kanka şöyle diyim sana belki anlarsın; Sen monitörü kablosu ile bilgisayara mi takacaksın yoksa PlayStation3'e mi? Adriel dedi: Haa şimdi anladım peki yani bu monitör Game pad desteklemez mi? Hayır ben sadece karistirmisim isimleri konsolum yok monitör için Game pad arıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka gamepadi bilgisayara takmayacaksan nasıl kullanacaksın? Monitöre gamepad takamazsın çünkü.
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 k7llu dedi: Kanka şöyle diyeyim sana belki anlarsın; Sen monitörü kablosu ile bilgisayara mi takacaksın yoksa PlayStation3'e mi? Kanka gamepadi bilgisayara takmayacaksan nasıl kullanacaksın? Monitöre gamepad takamazsın ç Genişletmek için tıkla... PS ya da Xbox'um yok sadece Game pad almak istiyordum bilgisauar için cahilligim için kusuruma bakmayin.
k7llu dedi: Kanka şöyle diyeyim sana belki anlarsın; Sen monitörü kablosu ile bilgisayara mi takacaksın yoksa PlayStation3'e mi? Kanka gamepadi bilgisayara takmayacaksan nasıl kullanacaksın? Monitöre gamepad takamazsın ç Genişletmek için tıkla... PS ya da Xbox'um yok sadece Game pad almak istiyordum bilgisauar için cahilligim için kusuruma bakmayin.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.502 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #8 Sorun yok, rahatta kal hallederiz şimdi ihtiyacını. Bilgisayarında Bluetooth var mı?
A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #9 k7llu dedi: Sorun yok, rahatta kal hallederiz şimdi ihtiyacını. Bilgisayarında Bluetooth var mı? Genişletmek için tıkla... Bakmam gerek
k7llu dedi: Sorun yok, rahatta kal hallederiz şimdi ihtiyacını. Bilgisayarında Bluetooth var mı? Genişletmek için tıkla... Bakmam gerek
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.502 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #10 Adriel dedi: Bakmam gerek Genişletmek için tıkla... Bakınca haber ver bakalım.