veyselgüneş Megapat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 10. nesil i5 işlemcili ve geri kalan bütün özellikleri aynı olan bu iki markadan hangisi tercih sebebidir neden? Ağırlıklı olarak tasarım/mühendislik programları kullanacağım arada orta seviyede oyun oynarım. Kullanıcılardan yorumlarını bekliyorum.
10. nesil i5 işlemcili ve geri kalan bütün özellikleri aynı olan bu iki markadan hangisi tercih sebebidir neden? Ağırlıklı olarak tasarım/mühendislik programları kullanacağım arada orta seviyede oyun oynarım. Kullanıcılardan yorumlarını bekliyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 5 Ekim 2022 #2 İşlemciye göre dediğiniz eski TUF, fazla ısınıyor eski modelleri genelde bütçe nedir?
veyselgüneş Megapat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #3 Artoria Pendragon dedi: İşlemciye göre dediğiniz eski TUF, fazla ısınıyor eski modelleri genelde bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 2. el almayı düşünüyorum bütçem maksimum 12K.
Artoria Pendragon dedi: İşlemciye göre dediğiniz eski TUF, fazla ısınıyor eski modelleri genelde bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 2. el almayı düşünüyorum bütçem maksimum 12K.