Hocam 6900XT ile 3060 Ti'da kullanılacak kartları karıştırmak pek mantıklı değil. 3080 ve üstü kartlara bakmak lazım. 6900 XT 3060 Ti'dan daha güçlü daha çok güç çekiyor.
Hocam 6900XT ile 3060 Ti'da kullanılacak kartları karıştırmak pek mantıklı değil. 3080 ve üstü kartlara bakmak lazım. 6900 XT 3060 Ti'dan daha güçlü daha çok güç çekiyor.
2 tane TUF serisi kart kullandım ikisinde de Coil Whine dışında hiçbir soruna rastlamadım. Soğutma açısından da 65 dereceyi geçmedi iki kartta. Gayet kaliteli seriler. Eski TUF'dan eser kalmamış.
Arkadaşlar neden yorumuma dislike attığını merak ediyorum.Tuf serisinden çok sıkıntı yaşadım daha Tuf ürünü almam ben şahsen.İsteyen alabilir ben düşüncemi belirttim.
Arkadaşlar neden yorumuma dislike attığını merak ediyorum.Tuf serisinden çok sıkıntı yaşadım daha Tuf ürünü almam ben şahsen.İsteyen alabilir ben düşüncemi belirttim.
Arkadaşlar neden yorumuma dislike attığını merak ediyorum. TUF serisinden çok sıkıntı yaşadım daha TUF ürünü almam ben şahsen. İsteyen alabilir ben düşüncemi belirttim.