Darfind Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 TUF ile Dual arasındaki fark nedir hocam?
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 2 Şubat 2023 #31 361370 dedi: Çünkü düşündüklerin güncel durumu yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Tuf alabilirsin dostum sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
361370 dedi: Çünkü düşündüklerin güncel durumu yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Tuf alabilirsin dostum sıkıntı yok.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #32 Konunun çözüm noktası çok enteresan olmuş... Artı 0 Eksi
KS KS Darfind Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #33 Uchiha Shisui dedi: Konunun çözüm noktası çok enteresan olmuş... Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat etmemiştim değiştridim konuyu KB. Artı 0 Eksi
Uchiha Shisui dedi: Konunun çözüm noktası çok enteresan olmuş... Genişletmek için tıkla... Hocam dikkat etmemiştim değiştridim konuyu KB.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #34 Darfind dedi: Hocam dikkat etmemiştim değiştridim konuyu KB. Genişletmek için tıkla... Bana çözüm vermek zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın. Vardığı yer tuhafıma gitti. Çözüme ulaşmışsanız sevindim. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Hocam dikkat etmemiştim değiştridim konuyu KB. Genişletmek için tıkla... Bana çözüm vermek zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın. Vardığı yer tuhafıma gitti. Çözüme ulaşmışsanız sevindim.
KS KS Darfind Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #35 Uchiha Shisui dedi: Bana çözüm vermek zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın. Vardığı yer tuhafıma gitti. Çözüme ulaşmışsanız sevindim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zorunlu değil sizin yorumunuzu görmemiştim o yüzden okuyunca mantıklı geldi o yüzden verdim. Artı 0 Eksi
Uchiha Shisui dedi: Bana çözüm vermek zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın. Vardığı yer tuhafıma gitti. Çözüme ulaşmışsanız sevindim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zorunlu değil sizin yorumunuzu görmemiştim o yüzden okuyunca mantıklı geldi o yüzden verdim.