ASUS TUF vs Gaming X

TUF alınacaksa EVO modeli alınmalı, zaten fan yaprakları farklı, ayırt edersiniz. Eski sürüm TUF serisinden koşarak uzaklaş.

MSI Gaming X soğutması iyi, alınabilir
MSİ Soğutması iyi ise Gaming X alayım Gaming X daha yüksek frekansı olduğu için daha performanslı diye biliyorum

MSI soğutması iyi ise Gaming X alayım Gaming X daha yüksek frekansı olduğu için daha performanslı diye biliyorum.

Bence Sapphire almalısınız. Nitro+ şu an açık ara en iyisi gerek soğutma gerek performans.

Bence Sapphire almalısınız. Nitro+ şu an açık ara en iyisi gerek soğutma gerek performans.

Avusturya'da yaşıyorum ve burada İtopya gibi inventus gibi yerler yok MediaMarkt ve Saturn var Sapphire ekran kartlarını bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
avusturya da yaşıyorum ve burda itopya gibi inventus gibi yerler yok mediamarkt ve saturn var sapphire ekran kartlarını bulamadım
Avusturya'da yaşayan arkadaşımdan öğrendim bu siteyi. Umarım işinize yarar.

tuf oc modelini alma ısınma problemi var evo olanı tercih et

Verdiğin siteyi inceledim. Yeni mağazalar buldum ve mediamarktan çok daha ucuz. Ekran kartı da almayı düşündüğüm işlemci ile Battlefield 5'te 4K + Ultra ayarlarda 100 FPS alıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…