ASUS TUF vs HP Victus

RubyBear1448

Hectopat
Daha fazla  
TUF al. Modeli arkadaşım aldı turbo fanda bile masaüstünden sessiz. Sadece 2K civarı ekleyerek +8GB RAM takviyesi yapman gerek. Performans olarak da çok daha iyi ve malzeme kalitesi. Victus tamamen plastik TUF ise metal. Tuf da i7HS yani Ryzen 7 HS var H değil bak HS, ve 4050 var yani DLSS 3.0 ile uzun ömürlü bir cihaz.

TUF al. Modeli arkadaşım aldı Turbo fanda bile masaüstünden sessiz. Sadece 2K civarı ekleyerek +8 GB RAM takviyesi yapman gerek.

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu RAM işime yarar mı?

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu RAM işime yarar mı?
İçerisindeki RAM ın aynısını almanız gerek. Cihazı aldıktan sonra CPU-Z ile bakın. Arkadaşımınkinde Samsung ram vardı sanırım veya kingston hatırlamıyorum öyle bir şeydi. Satın aldıktan sonra aynı ram den almak daha mantıklı.

TUF al. Modeli arkadaşım aldı Turbo fanda bile masaüstünden sessiz. Sadece 2K civarı ekleyerek +8 GB RAM takviyesi yapman gerek. Performans olarak da çok daha iyi ve malzeme kalitesi. Victus tamamen plastik TUF ise metal. TUF da i7HS yani Ryzen 7 HS var h değil bak HS, ve 4050 var yani DLSS 3.0 ile uzun ömürlü bir cihaz.

TUF'un kasası plastik.

Victus'un işlemcisi daha iyi sadece MUX anahtarı özelliği yok. Benim tercihim Victus olurdu.

TUF'un kasası plastik.
Dostum değil. Olsaydı soğuk olmazdı :D İkisinide Real de gördüm ve kullandım. Tuf çok daha iyi bir model. Ve sessizlik olarak 4050 o modeli aşırı önde. Victus saç kurutma makinesi gibi bağırırken TUF püfürtü sesi çıkartıyor.

İçerisindeki RAM'ın aynısını almanız gerek. Cihazı aldıktan sonra CPU-Z ile bakın. Arkadaşımınkinde Samsung RAM vardı sanırım veya Kingston hatırlamıyorum öyle bir şeydi. Satın aldıktan sonra aynı RAM'den almak daha mantıklı.

O zaman bu olur büyük ihtimalle MHz ve CL değeri aynıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı