ASUS TUF vs. MSI Gaming GTX 1650 Super

Soğutma olarak ne kullanıyorsun hocam benim kart da yeni versiyon arada 15 derece falan fark var.

Hocam soğutma olarak ekstra bir şey kullanmıyorum ancak kasanın önü mesh üst tarafında delikler var yan tarafında delikler var arka tarafında var 4 tane 12 mm fanla beraber geldi üstte 2 tane daha yuva var yakın zamanda 2 tane daha fan takacağım belki kasadandır.

Kasa modeli nedir hocam?

Game booster kasa aslında asla önermem ama bu kasa dikkatimi çekmişti test etme fırsatım olduğunda hava akışını beğenmiştim kasanın 30 tane falan RGB modu var kumandasından ayarlayabiliyorsun, hava akışıda hoşuma gittiği için almıştım ve memnunum kasadan bence Game Booster'a göre istisna bir kasa. Ön yargı yapmayın kasayı kendim kullandım gayet güzel, PSU'yu ayrı takdığında sıkıntı olmuyor.

Game booster kasa aslında asla önermem ama bu kasa dikkatimi çekmişti test etme fırsatım olduğunda hava akışını beğenmiştim kasanın 30 tane falan RGB modu var kumandasından ayarlayabiliyorsun, hava akışıda hoşuma gittiği için almıştım ve memnunum kasadan bence Game Booster'a göre istisna bir kasa. Ön yargı yapmayın kasayı kendim kullandım gayet güzel, PSU'yu ayrı takdığında sıkıntı olmuyor.

Mesh panelde toz filtresi yoksa kasanın içi leş gibi oluyor. Kendimin PB kasam var oradan biliyorum, İtopya'nın dayatmasıyla almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı