İkisi de kaliteli marka ben ASUS derim. İkisinde de üzücsk bir durum yok. Burada sana kalıyor. Hangi markayı daha çok seviyorsan onu seç. Ben ASUS derdim. Uygulamaları falan daha iyi zaten benim sistem de full ASUS.
Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Boost Saat Hızı: ASUS TUF modeli 2610 MHz'lik bir boost saat hızına sahipken, MSI VANGUARD modeli 2588 MHz'de çalışır. Bu, ASUS TUF modelinin biraz daha yüksek bir hız sunar çok fark varsa söyle ama Asus Tercih et bence garanti işi dedikleri gibi daha kolay halediliyor
Vanguard soğutması diğerlerine nazaren en iyisi. Aynı zamanda en sessiz olanlarından biri. Asus Tuf kartlarda coil whine sesine karşı yeterli önlem de alınmıyor bu yüzden şansına çok gürültülü coil whine ile karşılaşabiliyorsun.
Ayrıca kesinlikle Asus garantisi ile uğraşmak istemezsin. Garantinin sorumlu olduğu servis dolandırıcı ve tüketici karşıtı uygulamaları mevcut. Asus'da bu konuda destek vermeyi reddederek sorumluluğu servise atıyor.
Vanguard ebatları oldukça büyük bunu da göz önünde bulundurmak isteyebilirsin. 357mm uzunluğa sahip, Asus Tuf'un 329mm uzunluğuna kıyasla.