Tuf x570 gaming plus modelinin garantisi 3 yıldır. Nereden alırsanız alın. Bende kullanıyorum. 5900x ve 6900xt ile. Herhangi bir problem yaşamadım. 1.5 yıl garantisi daha var ve ben satmaya karar verdim. Msi ve gigabyte in yeniledikleri s modellerden almayı planlıyorum. Tüm parçalarım kendince premium, anakartım bir tık giriş seviyesine kaldı.. Bu modelin vram leri çok ısınmaz, fakat 65 ve üzerine kolay çıkıyor ve bu durumda chipset fanları çalışıyor. Oyun oynayan birisi duyamaz bile orası ayrı tabi.. 2 m2 yuvası var ve beslemeleri üstteki cpu alttaki chipset. 2 tane gen4 yada 1 gen4 16x gpu ve bit de gen4 m2 kullanacak birisi b serisi ile sorun yaşar. Tecrübeyle sabittir
) vatandan b serisinin en kralını çok uyguna aldım b550 aorus master. 1 saat bile denemedim/kullanmadım. M2 taktığın anda gpu gen4 x8 e düşüyor. %2-3 filan fark eder diyebilir insanlar, çok önemli değil. Performans için sistemi ince eliyorsun, sonra aptal bir chipset gelip seni geri çekiyor. Mantıksız.. X570s modelleri x570 chipset ini kullanıyor. Birebir. Fakat özellikle vram leri ve vram teknolojileri değişti markalarda. Ram topolojilerinde ciddi değişiklikler var. Özellikle benim gibi 4x8 kullanacaklar için biçilmiş kaftan. S ibaresi sözde silent, sessiz model. Özde sadece chipset fanları artık yok. Fakat çok kaliteli vram ve genel olarak önlü arkalı anakart soğutmaları kullanmışlar. Gittikçe de yakışıklı oluyor modeller. Sonunda yeşilciler gibi güzel ve iş gören mobo lar üretiliyor bizin tarafta..