ASUS TUF X570 PRO TPM Ayarı Açma

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Anakartım ASUS TUF X570 PRO (Wi-Fi).

Yakında Windows 11 çıkacağından dolayı TPM ayarını açmak istiyorum ancak internette bir rehber bulamadım ne yazık ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yapılan gibi yapsam sorun olur mu? Intel anakartlar yazdığı için yapmak istemedim ancak BIOS arayüzüm videoda bulunan arayüz ile aynı.
...
...

Son düzenleme:
Anakartım ASUS TUF X570 PRO (Wi-Fi).

Yakında Windows 11 çıkacağından dolayı TPM ayarını açmak istiyorum ancak internette bir rehber bulamadım ne yazık ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yapılan gibi yapsam sorun olur mu? Intel anakartlar yazdığı için yapmak istemedim ancak BIOS arayüzüm videoda bulunan arayüz ile aynı.
...
...

Bende de TUF GAMING X570-PLUS var. Wi-fi siz versiyon.

1- Sorun olmaz
2- Bende Advanced kısmında fTPM configiration yazıyor onun içinde. Belki sende de oradadır diye söyleyeyim dedim.

Firmware tpm yap sonra biostan save and exit de. En sağdaki menüden pcyi aç tpm aktif olmuş oluyor.

Ayrıca bilgisayarın uygundur muhtemelen ama kontrol etmek için: Releases · rcmaehl/WhyNotWin11

Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı