ASUS TUF Z370-PRO Gaming vs. ASUS TUF Z370-Plus Gaming

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Mesela hangi açıdan daha iyi biliyor musunuz? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Dostum bende bunun ikisi arasinda kalmistim fakat isini Plus olanida rahatlikla gorecektir. 1080, 8700k'li bir sistem kullaniyorum bende hem RGB felanda var Plus'ta gayet iyi. Ben cok memnunum bosuna ekstra para verme derim. Gecen gun Vatan'da 760 liraydi Plus olani.
ASUS TUF Z370-PLUS GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 4000MHz(OC) RGB Anakart - Vatan Bilgisayar

Hala oyle kacirma derim.

Konuyla alakasız ama sistemi yeni toplayacaksanız işlemciyi sinerjiden alabilirsiniz. İ7 9700k 2800tl civarlarındaydi

Sitelere baktığımda bir çok sitede i7 9700k için stok olmadığını görüntülüyorum. Bu işlemcide bir sıkıntı falan mı var acaba? Kronik vb. gibi. Daha iyi bir işlemci niçin daha uygun fiyata satılıyor aklımda değişik sorular var.

9700k'dan hyper threading özelliğini kaldırdılar da ondan. 8700k ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Anakart olarak Z370-PRO daha iyi, SLI desteği var mesela göze çarpan. Daha pek çok ufak tefek detay vardır.

Fiyatları aynı veya daha düşük olmadığı sürece 9. nesilden alınabilecek tek işlemci 9900k. O da 4.000TL civarında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…