ASUS TUF Z390-PRO GAMING anakart HDMI çıkışı 1.4 mü yoksa 2.0 mı?

Integrated Graphics Processor- Intel® UHD Graphics support
Multi-VGA output support : HDMI/DisplayPort ports
- Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 30 Hz
- Supports DisplayPort with max. resolution 4096 x 2304 @ 60 Hz
Supports Intel® InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™
DP 1.2 Multi-Stream Transport compliant, supports DP 1.2 monitor daisy chain up to 3 displays

HDMI 1.4b sürümü mevcut.
Screenshot_20200320-120434.png
images.jpeg

1.4b ile 4K 30Hz normal imkanınız varsa DP'ye geçin.

Televizyonlar genellikle aynı kareyi yayarak ve yansıtarak Hz değerini oluşturur.

Mesela 30Hz olup 100Hz görevi görebiliyor bu yüzden televizyonun asıl Hz değerini öğrenin derim ben.

Bu arada neden ekran kartına bağlamıyorsunuz?

Televizyonlar genellikle aynı kareyi yayarak ve yansıtarak HZ değerini oluşturur.

Mesela 30Hz olup 100Hz görevi görebiliyor bu yüzden televizyonun asıl HZ değerini öğrenin derim ben.

Bu arada neden ekran kartına bağlamıyorsunuz?

Hackintosh ile Mojave kurdum o yüzden bir de Windows'ta ekran kartı ile 4K 60Hz alabiliyorum.

Anladım

Dönüştürücü tavsiyesi içinyeni konu açabilirsiniz zirao konularda pek bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Recep abi burada 6:25 dönüştürücü için bahsetmiş bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak sizin anakartta Type-C portu da bulunmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı