Ckribrahim5
Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok gerekmiyor. Direkt bios ekranı geliyor. Usb flash üzerinden güncelleme yapıyorsun. Kendim yapmıştım o şekilde.13.nesil işlemciyi kullanmak için 12.nesil işlemci şart sanırım. Bu anakartta USB bios flashback yok herhalde değil mi?
Yok gerekmiyor. Direkt BIOS ekranı geliyor. USB flash üzerinden güncelleme yapıyorsun. Kendim yapmıştım o şekilde.
Evet birebir bu anakartla.Bu anakartla mı yapmıştın? MSI'ın bazı modellerinde var ama ASUS'da rastlamadım ya da ben bilmiyorum.
Aynen dediğin gibi direk biosa girdi, sen söylemesen cesaret edip alamazdım çünkü amazonda 12.nesil işlemci gerektiği hakkında onlarca yorum vardı. Bu arada anakart'da çok iyiymiş çok serin çalışıyor.Evet birebir bu anakartla.
İnsanlardan bilmeden peşin peşin konuşuyor. Tuf serisi 2022 model bir anakartta flash bios tuşu koymamışlarsa vardır bir bildikleri demiyorlar. Hayırlı olsun.Aynen dediğin gibi direk biosa girdi, sen söylemesen cesaret edip alamazdım çünkü amazonda 12.nesil işlemci gerektiği hakkında onlarca yorum vardı. Bu arada anakart'da çok iyiymiş çok serin çalışıyor.
Valla ben de boşuna 12. Nesil işlemci aradım buldum da guncelledimİnsanlardan bilmeden peşin peşin konuşuyor. Tuf serisi 2022 model bir anakartta flash bios tuşu koymamışlarsa vardır bir bildikleri demiyorlar. Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.