Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Birkaç soru daha sormak istiyorum. Bizim modem benim odama göre 10mt gibi bir mesafede iyi performans verir mi? Artı olarak bir de Wi-Fi sinyal uzatıcımız var. O da modeme 6mt uzaklıkta peki ASUS USB- AC58 iyi bir sinyal gücü verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Birkaç soru daha sormak istiyorum. Bizim modem benim odama göre 10mt gibi bir mesafede iyi performans verir mi? Artı olarak bir de Wi-Fi sinyal uzatıcımız var. O da modeme 6mt uzaklıkta peki ASUS USB- AC58 iyi bir sinyal gücü verir mi?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 Ben kullanıyorum. Mavi ledi çok parlak elektrik bantı yapıştırdım üstüne. Çekim gücü çok arttı, eski bilgisayarın kendi wifi kartına göre.
Ben kullanıyorum. Mavi ledi çok parlak elektrik bantı yapıştırdım üstüne. Çekim gücü çok arttı, eski bilgisayarın kendi wifi kartına göre.
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 forza11 dedi: Ben kullanıyorum. Mavi ledi çok parlak elektrik bantı yapıştırdım üstüne. Çekim gücü çok arttı, eski bilgisayarın kendi wifi kartına göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bant yapıştırmadığınız haliyle nasıldı?
forza11 dedi: Ben kullanıyorum. Mavi ledi çok parlak elektrik bantı yapıştırdım üstüne. Çekim gücü çok arttı, eski bilgisayarın kendi wifi kartına göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bant yapıştırmadığınız haliyle nasıldı?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Bantı ışık rahatsız ediyor diye taktım. Çekim ile alakası yok