alohi Kilopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #1 Arkadaşlar ürünü Trendyol’dan sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kabloyu takınca cihaz üstündeki Wi-Fi ışıkları yanmıyor, yanda küçük bir tuş var, ona basıyorum ama sonuç vermiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2020
Arkadaşlar ürünü Trendyol’dan sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kabloyu takınca cihaz üstündeki Wi-Fi ışıkları yanmıyor, yanda küçük bir tuş var, ona basıyorum ama sonuç vermiyor. Ne yapabilirim?
Faruk Toprak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 458 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Mart 2020 #2 Buradan işletim sisteminizi seçin, gerekli olan sürücü yazılımını indirin ve yükleyin. Cihazı yeniden bağlayın.
Buradan işletim sisteminizi seçin, gerekli olan sürücü yazılımını indirin ve yükleyin. Cihazı yeniden bağlayın.
OsmanYmr Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #3 Yapıyorum aynı şeyleri fakat driverin setup dosyasında ki yazılarda yazı yerine hepsinde soru işareti var ne yapmalıyım?
Yapıyorum aynı şeyleri fakat driverin setup dosyasında ki yazılarda yazı yerine hepsinde soru işareti var ne yapmalıyım?