fogzilla Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.231 Makaleler 8 Çözümler 11 3 Haziran 2020 #1 ASUS V229HR monitörümdeki bu garipliği fark ettim. Normal çerçevesi ince ama ekranın her yerinden görüntü vermiyor, kenarlarda boşluk var. Niye böyle? Açık mavi yer gerçek çerçeve ama koyu mavi yer yalancı çerçeve cam aslında orası. Son düzenleme: 3 Haziran 2020
ASUS V229HR monitörümdeki bu garipliği fark ettim. Normal çerçevesi ince ama ekranın her yerinden görüntü vermiyor, kenarlarda boşluk var. Niye böyle? Açık mavi yer gerçek çerçeve ama koyu mavi yer yalancı çerçeve cam aslında orası.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #2 fogzilla dedi: ASUS V229HR monitörümdeki bu garipliği fark ettim. Normal çerçevesi ince ama ekranın her yerinden görüntü vermiyor, kenarlarda boşluk var. Niye böyle? . Eki Görüntüle 581338 Açık mavi yer gerçek çerçeve ama koyu mavi yer yalancı çerçeve . Genişletmek için tıkla... Masaya ekran üstü koydugunuzda çizilmesin diye galiba.
fogzilla dedi: ASUS V229HR monitörümdeki bu garipliği fark ettim. Normal çerçevesi ince ama ekranın her yerinden görüntü vermiyor, kenarlarda boşluk var. Niye böyle? . Eki Görüntüle 581338 Açık mavi yer gerçek çerçeve ama koyu mavi yer yalancı çerçeve . Genişletmek için tıkla... Masaya ekran üstü koydugunuzda çizilmesin diye galiba.